HappyMerchant Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά μία ερώτηση για όσους έχετε πάρει μπότες διαδικτυακά. Βλέπω εδώ συμβουλή μεγέθους: "Επιλέξτε ένα νούμερο μικρότερο από το κανονικό σας". Λέτε να ακολουθήσω την συμβουλή ή είναι υπερβολή, στα αθλητικά που πάντα φορούσα 44. https://www.spartoo.gr/Caterpillar-COLORADO-x9755.php
christos4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 στα αθλητικά φοράω 42, σε κανονικό-γραφείου φοράω 41. σε κάτι μποτάκια cat που είχα πάρει παλαιότερα πήρα 40. βλέπω δωρεάν επιστροφή* οπότε μπορείς να πάρεις και τα δύο και να επιστρέψεις αυτό που δε θα σου κάνει, εφόσον δεν έχεις πρόβλημα να μην 100 για μερικές μέρες * διάβασε και τους όρους από μόνος σου, μην σε πάρω στο λαιμό μου..
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ φοράω 48.5-49 σε αθλητικά και 46.5 σε timberland, πάντα κατεβαίνεις νούμερο σε παπούτσια που δεν είναι αθλητικά.
LouCi4er Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Εγώ φοράω 48.5-49 σε αθλητικά και 46.5 σε timberland, πάντα κατεβαίνεις νούμερο σε παπούτσια που δεν είναι αθλητικά. Ετσι και εγω,σε αθλητικο φοραω 56.5-57 αλλα σε μποτακι το 55 μου ερχεται μια χαρα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Ετσι και εγω,σε αθλητικο φοραω 56.5-57 αλλα σε μποτακι το 55 μου ερχεται μια χαρα. Y u bully me? :'( Αφού τόσο φοράω.
LouCi4er Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Y u bully me? 😢 Αφού τόσο φοράω. Πλακα εκανα.Σοβαρα τωρα,τι υψος εχεις?
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, LouCi4er είπε Πλακα εκανα.Σοβαρα τωρα,τι υψος εχεις? 1.87 1
HappyMerchant Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Θενξ γκάιζ. Λέω να πάρω τα 43 και στην χειρότερη τα αλλάζω.
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Το ότι έχουμε 2021 και οι εταιρείες δεν μπορούν να βρουν έναν στάνταρ τρόπο για να τυποποιηθεί το μέγεθος του παπουτσιού σε σχέση με το πόδι είναι από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του σύγχρονου πολιτισμού. Το παπούτσι αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να σίγουρος ότι σου κάνει, διότι τα μεγέθη είναι ό,τι να'ναι. Εγώ άλλοτε πάιρνω το 42, άλλοτε το 41 και προχθές που δοκίμαζα πιο σωστά μου ερχόταν το 40. That said, το να ψωνίζεις από ίντερνετ είναι κατά πολύ θέμα τύχης 1
LouCi4er Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, HappyMerchant είπε Θενξ γκάιζ. Λέω να πάρω τα 43 και στην χειρότερη τα αλλάζω. Αν παρεις στο μαγαζι και ρωτησεις,πιστευω οτι ξερουν να σου πουνε,αυτοι τα πουλανε αλλωστε.Πηρα περυσι ενα μποτακι εργασιας Toworkfor και πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι να ρωτησω για τα νουμερα.Μου λεει ο υπαλληλος αφου σε αθλητικο φορας 43,το μποτακι θα το παρεις 42 και θα σου ερχεται και ανετο,ετσι ειναι και σε μενα μου ειπε,ετσι και σε πολλους που αγορασαν,για το συγκεκριμενο παντα.Οντως επεσε μεσα 100% ο τυπος,το 42 με χοντρη καλτσα μου ερχεται τελειο,με λεπτη καλτσα ειναι απειροελαχιστα μεγαλο,ανετο οπως μου ειπε και εκεινος.Πιστευω οι πωλητες ξερουν πανω κατω τι παιζει. Για να εισαι παντως 100% σιγουρος μονο με δοκιμη.Ρουχα απο το ιντερνετ δεν παιρνω ποτε γιατι αν δεν δοκιμασω κατι δεν μπορω να το παρω με τιποτα.Μονο nike και asics παιρνω γιατι εχω παρει 5 ζευγαρια απο το καθενα και ξερω ακριβως το νουμερο.
christos4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Το ότι έχουμε 2021 και οι εταιρείες δεν μπορούν να βρουν έναν στάνταρ τρόπο για να τυποποιηθεί το μέγεθος του παπουτσιού σε σχέση με το πόδι είναι από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του σύγχρονου πολιτισμού. Το παπούτσι αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να σίγουρος ότι σου κάνει, διότι τα μεγέθη είναι ό,τι να'ναι. Εγώ άλλοτε πάιρνω το 42, άλλοτε το 41 και προχθές που δοκίμαζα πιο σωστά μου ερχόταν το 40. That said, το να ψωνίζεις από ίντερνετ είναι κατά πολύ θέμα τύχης Το ίδιο ισχύει και στα παντελόνια. Τουλάχιστον στα παπούτσια έχουν ίδια κλίμακα. Στα αντρικά παντελόνια θα συναντήσεις και κλίμακα s/m/l και νούμερα.. Και μάλιστα τα νούμερα από μάρκα σε μάρκα μπορεί να έχουνε μεγάλη διαφορά..
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Το ότι έχουμε 2021 και οι εταιρείες δεν μπορούν να βρουν έναν στάνταρ τρόπο για να τυποποιηθεί το μέγεθος του παπουτσιού σε σχέση με το πόδι είναι από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του σύγχρονου πολιτισμού. Το παπούτσι αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να σίγουρος ότι σου κάνει, διότι τα μεγέθη είναι ό,τι να'ναι. Εγώ άλλοτε πάιρνω το 42, άλλοτε το 41 και προχθές που δοκίμαζα πιο σωστά μου ερχόταν το 40. That said, το να ψωνίζεις από ίντερνετ είναι κατά πολύ θέμα τύχης +1 Πήρα τα chuck 70 της Converse και το 48 που θα περίμενα να είναι και λίγο στενό για τα δεδομένα μου, ήταν τεράστιο, σχεδόν σαν 50. Τα αντίστοιχα Chuck 2 ήταν κομπλέ σε 48.5 ενώ τα κλασσικά all star θέλουν να τα πάρω σε 46.5 Όλα αυτά γίνονται σε μοντέλα της ίδιας εταιρίας, που να βγει άκρη σε μοντέλα μεταξύ διαφόρων εταιριών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα