kostasbm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 ο δίσκος μου φαίνεται γεμάτος για κάποιο λόγο ..ανεβάζω 2 screenshots αν βοηθανε. ο δισκος ειναι 480 ssd για δώστε τα φώτα σας γιατί κολλάει τρελλα
kormos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/2/2021 στις 10:53 ΠΜ, kostasbm είπε ο δίσκος μου φαίνεται γεμάτος για κάποιο λόγο ..ανεβάζω 2 screenshots αν βοηθανε. ο δισκος ειναι 480 ssd για δώστε τα φώτα σας γιατί κολλάει τρελλα Τι ακριβώς έχεις κάνει? Με τέτοιο διαθέσιμο χώρο λογικό που κολλάει...
kostasbm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, kormos είπε Τι ακριβώς έχεις κάνει? Με τέτοιο διαθέσιμο χώρο λογικό που κολλάει... τιποτα ,ούτε προγράμματα ούτε παιχνίδια μόνο 3.7 gb φωτο και βιντεο .... μιλησα με τη υποστηριξη μια ώρα την πρώτη φορά ...τίποτα,μου είπαν να πάρω την επόμενη και μιλήσαμε είχα πάρει τα αρχεία που ήθελα όποτε δεν με ένοιαζε για erase και επανεγκατασταση το ρεζουμε είχε δημιουργήσει ένα είδωλο του σκληρού με ένα data στο τελος και καταλαμβανε ολο σχεδον το δισκο εγινε erase και επανεγκατασταση και ολα καλα. επίσης είχα έναν εξωτερικό 2ΤΒ για να παίρνει backup ...και αυτος ειχε σταματησει να παιρνει backup απο τις τελευταιες 2 αναβαθμισεις..... δεν είχα αντιμετωπίσει πάλι τέτοιο θέμα και κόλλησα αλλά τέλος καλά όλα καλά.... ευχαριστώ για το response
kormos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, kostasbm είπε τιποτα ,ούτε προγράμματα ούτε παιχνίδια μόνο 3.7 gb φωτο και βιντεο .... μιλησα με τη υποστηριξη μια ώρα την πρώτη φορά ...τίποτα,μου είπαν να πάρω την επόμενη και μιλήσαμε είχα πάρει τα αρχεία που ήθελα όποτε δεν με ένοιαζε για erase και επανεγκατασταση το ρεζουμε είχε δημιουργήσει ένα είδωλο του σκληρού με ένα data στο τελος και καταλαμβανε ολο σχεδον το δισκο εγινε erase και επανεγκατασταση και ολα καλα. επίσης είχα έναν εξωτερικό 2ΤΒ για να παίρνει backup ...και αυτος ειχε σταματησει να παιρνει backup απο τις τελευταιες 2 αναβαθμισεις..... δεν είχα αντιμετωπίσει πάλι τέτοιο θέμα και κόλλησα αλλά τέλος καλά όλα καλά.... ευχαριστώ για το response Μια χαρά 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα