Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, 

Θα ήθελα να μαθω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τον εντοπισμο των επιστολών εξωτερικού μέσω ΕΛΤΑ, απο την δικη μου εμπειρία το tracking φαίνεται να λειτουργεί μονο εντός της χωρας αποστολής και οταν φθασει στην χωρα προορισμού σταματά να ανανεώνεται.

Έστειλα δυο δέματα, σε δυο διαφορετικές χωρες, το πρωτο(29/12/20) γνωριζω οτι παραδωθηκε(5/1/21), επειτα απο επικοινωνια με τον αγοραστη, το tracking δηλωνει οτι βρίσκεται ακομα στο αεροδρομιο της χωρας απο 4/1/21, στην ιδια φαση ειναι και το δευτερο, περιπου 15 μερες, το θεμα ειναι ο αγοραστης υποστιζει οτι δεν το εχει παραλαβει και εγω δεν μπορω να το μαθω, τα ΕΛΤΑ δεν αλλαμβανουν την ευθυνη εφοσων δεν ειναι στην χωρα μας, και μου ζητησαν επιπλεον 5ε για αιτηση αναζητησης.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, deadlyO είπε

και μου ζητησαν επιπλεον 5ε για αιτηση αναζητησης

Τα πεντε αυτα ευρω μπορούν ομως να σου στοιχίσουν ολη την αξια του δεματος

..το 17track τι λεει?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, deadlyO είπε

Καλησπέρα σε ολους, 

Θα ήθελα να μαθω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τον εντοπισμο των επιστολών εξωτερικού μέσω ΕΛΤΑ, απο την δικη μου εμπειρία το tracking φαίνεται να λειτουργεί μονο εντός της χωρας αποστολής και οταν φθασει στην χωρα προορισμού σταματά να ανανεώνεται.

Έστειλα δυο δέματα, σε δυο διαφορετικές χωρες, το πρωτο(29/12/20) γνωριζω οτι παραδωθηκε(5/1/21), επειτα απο επικοινωνια με τον αγοραστη, το tracking δηλωνει οτι βρίσκεται ακομα στο αεροδρομιο της χωρας απο 4/1/21, στην ιδια φαση ειναι και το δευτερο, περιπου 15 μερες, το θεμα ειναι ο αγοραστης υποστιζει οτι δεν το εχει παραλαβει και εγω δεν μπορω να το μαθω, τα ΕΛΤΑ δεν αλλαμβανουν την ευθυνη εφοσων δεν ειναι στην χωρα μας, και μου ζητησαν επιπλεον 5ε για αιτηση αναζητησης.

Ναι δυστυχώς μου έχει τύχει σε Αμερική, σε κάποιες πολιτείες και σπάνια,  να μην  εμφανίζεται και σε Αυστραλία.

Η αίτηση μέχρι πριν λίγες μέρες,επειδή έτυχε να κάνω, ήταν δωρεάν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τα πεντε αυτα ευρω μπορούν ομως να σου στοιχίσουν ολη την αξια του δεματος

..το 17track τι λεει?

Τα ίδια λέει και το 17track,  ναι απλά στο άλλο δέμα αφού μου το είπε ο αγοραστής δεν χρειάστηκε.. τώρα αν δεν έχουμε σύντομα εξελίξεις θα χρειαστεί.. αλλά περίεργο ότι ζητάνε χρήματα 

3 ώρες πριν, skar1983 είπε

Ναι δυστυχώς μου έχει τύχει σε Αμερική, σε κάποιες πολιτείες και σπάνια,  να μην  εμφανίζεται και σε Αυστραλία.

Η αίτηση μέχρι πριν λίγες μέρες,επειδή έτυχε να κάνω, ήταν δωρεάν.

Περίεργο τότε.. γιατί και εμένα αρχικά μου είχαν πει περίμενε έναν μήνα και έλα, και όταν πήγα μου ζήτησαν επιπλέον χρήματα για την αίτηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...