ignome4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, Γνωρίζει κάποιος ή έχει αγοράσει πρόσφατα με το νέο καθεστώς από Amazon UK, για να μας πει τι παίζει σχετικά με τις τελωνειακές χρεώσεις; Δηλαδή, όταν αγοράζεις κάτι με πωλητή και αποστολέα την Amazon, σου χρεώνει και τα ανάλογα τελωνειακά, υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν και έξτρα χρεώσεις κατά την παράδοση; (Όπως πχ γίνεται από γνωστά κινεζομαγαζα;) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από ignome4
ignome4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το είδα ωστόσο δεν υπάρχει σαφής απάντηση Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από ignome4
tapa21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Έχω παραγγήλει και έχει γινει dispatch 19/01, απο 21/01 ειναι κολλημενο στη UPS και προσπαθώ να βγάλω άκρη 1
ignome4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ προσπάθησα σήμερα το πρωί και μετά από λίγο μου την ακύρωση. Επίσης από το τσαο σε παραπέμπουν στα T&C όπου διευκρινίζει ότι μπορεί να υπάρξουν επιπλέον τελωνειακές χρεώσεις και θα πρέπει να ρωτήσεις την μεταφορική 😬
tapa21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μίλησα με τη γενική και μου είπαν ότι δεν θα πληρωσω κατι έξτρα. Τώρα το πότε θα το παραλάβω κανείς δε ξέρει (Εχει εκτελωνιστει). Άρα παίζει τις εξτρα χρεώσεις για οσο εμεινε στο τελωνείο να τις πλήρωσε το amazon 1
vasilismf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 οπως και στο αμερικανικο, για αποστολες του ιδιου του αμαζον προπληρωνεις το τελωνειο και μετα τιποτα αλλο. Στις 16/2/2021 στις 8:58 ΠΜ, tapa21 είπε Έχω παραγγήλει και έχει γινει dispatch 19/01, απο 21/01 ειναι κολλημενο στη UPS και προσπαθώ να βγάλω άκρη και εγω εχω δυο κολλημενα! Η dhl που εκανε δυο μερες κανονικα, μου εστειλε μαιλ οτι λογω Brexit θα κανουμε 7-10 και μου το εφερε στις 5. Στη Ups που ενδοευρωπαικα ποτε δεν μου αργησαν δεμα, τωρα στο brexit τον παιζουν ομαδικος, 20 μερες τελωνειο, τους πηρα τηλεφωνο και τους λεω αν ηταν να περιμενω 20 μερες το εστελνα με τα ελτα και θα πληρωνα και τα μισα 7 ώρες πριν, tapa21 είπε Μίλησα με τη γενική και μου είπαν ότι δεν θα πληρωσω κατι έξτρα. Τώρα το πότε θα το παραλάβω κανείς δε ξέρει (Εχει εκτελωνιστει). Άρα παίζει τις εξτρα χρεώσεις για οσο εμεινε στο τελωνείο να τις πλήρωσε το amazon ναι ολα το αμαζον 1
jimmyl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλυτερα να αποφευγονται οι αγορες απο το αγγλικο Amazon προς το παρον , εκτος εαν δεν γινεται διαφορετικα , και λογω Brexit και λογω κορωνοιου εχει γινει χαλια η κατασταση 1
vasilismf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jimmyl είπε Καλυτερα να αποφευγονται οι αγορες απο το αγγλικο Amazon προς το παρον , εκτος εαν δεν γινεται διαφορετικα , και λογω Brexit και λογω κορωνοιου εχει γινει χαλια η κατασταση αν ηταν οργανωμένη η ups δεν θα υπηρχε θεμα. Ασε που δεν ειναι παντα στο χερι σου! Εκανα αγορα απο το ιταλικο Αμαζον και μου εστειλαν το δεμα απο τις Αγγλικες αποθηκες και καθομαι τωρα και περιμενω 20 μερες αντι για 4! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από vasilismf 1
jimmyl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, vasilismf είπε αν ηταν οργανωμένη η ups δεν θα υπηρχε θεμα. Ασε που δεν ειναι παντα στο χερι σου! Εκανα αγορα απο το ιταλικο Αμαζον και μου εστειλαν το δεμα απο τις Αγγλικες αποθηκες και καθομαι τωρα και περιμενω 20 μερες αντι για 4! Γι αυτο ειπα οτι για καποιο χρονικο διαστημα εαν γινεται να αποφευγονται οι αγορες απο αγγλικο Amazon 1
vasilismf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, jimmyl είπε Γι αυτο ειπα οτι για καποιο χρονικο διαστημα εαν γινεται να αποφευγονται οι αγορες απο αγγλικο Amazon και γενικα απο το αμαζον αφού δεν διευκρινίζουν απο που θα σου στείλουν το δέμα! 1
ignome4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Στις 22/2/2021 στις 8:10 ΜΜ, jimmyl είπε Καλυτερα να αποφευγονται οι αγορες απο το αγγλικο Amazon προς το παρον , εκτος εαν δεν γινεται διαφορετικα , και λογω Brexit και λογω κορωνοιου εχει γινει χαλια η κατασταση Εγώ τελικά την έκανα και ακόμα κάνει τον γύρω της Ευρώπης, απο Αγγλία πήγε Γερμανία και τώρα είναι Ιταλία
vasilismf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 κανα κανα 20ημερο στη ups εδω να περιμένει τελωνείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα