TravelGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 🆘 Καλησπέρα σας! Έχω το iPhone 11 Pro με 96% μπαταρία και εδώ και δύο ημέρες έχω παρατηρήσει το εξής όταν είμαι έξω για αρκετή ώρα (κρύο) είναι στο 100% και όταν πάω σπίτι σε 5 λεπτά πέφτει στο 80-85% γιατί συμβαίνει αυτό; ευχαριστώ πολύ! Ας μην υπάρχουν αστεία κτλ. Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από TravelGR
koutsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, TravelGR είπε 🆘 Καλησπέρα σας! Έχω το iPhone 11 Pro με 96% μπαταρία και εδώ και δύο ημέρες έχω παρατηρήσει το εξής όταν είμαι έξω για αρκετή ώρα (κρύο) είναι στο 100% και όταν πάω σπίτι σε 5 λεπτά πέφτει στο 80-85% γιατί συμβαίνει αυτό; ευχαριστώ πολύ! Ας μην υπάρχουν αστεία κτλ. Ευχαριστώ Μέσα σε 5 λεπτά πέφτει από 100 σε 85% χωρίς να κάνεις τίποτα; πολύ περίεργο μου ακούγεται...
AtiX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Κάνε καμία επανεκκίνηση μήπως και έχει κολλήσει καμία υπηρεσία... στην μπαταρία τι λέει??
Daenerys. Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Καλησπερα σας. Σχετικα με την μπαταρια του 11 προ. Αν το φορτιζεις μονο με τον φορτιστη που ειχε μεσα, δηΛ. τον fast charger, κανει κακο στην ζωη της μπαταριας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα