Προς το περιεχόμενο

Software για συγχρονισμό φακέλων και backup αρχείων τοπικά


top24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

έχει μήπως στα υπόψιν του κάποιος λογισμικό για συγχρονισμό αρχείων σε σκληρούς δίσκους εσωτερικούς και εξωτερικούς (δωρεάν εννοείται όχι με πληρωμή); Κυρίως για φακέλους με φωτογραφίες και βίντεο το χρειάζομαι.  Θέλω να τα συγχρονίζω σε τρεις σκληρούς δίσκους. Μέχρι τώρα το έκανα με το χέρι αλλά λογικά με ένα λογισμικό πιστεύω θα διευκολυνθώ.  Πρόσφατα ανακάλυψα το freefilesync.org. Με μια μικρή δοκιμή που έκανα οκ μου φάνηκε αλλά πριν αρχίσω να το χρησιμοποιώ κανονικά στις φωτογραφίες μου είπα να ρωτήσω μήπως έχετε κάτι καλύτερο ή πιο αποδοτικό στα υπόψιν σας ή αν πρέπει να προσέξω κάτι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 15/2/2021 στις 10:28 ΜΜ, top24 είπε

freefilesync.org

Πολύ καλό. Υπάρχει και αυτοματοποιημένη διαδικασία γι' αυτό αλλά δεν την ξέρω. Υπάρχουν όμως tutorials που σε καθοδηγούν (https://freefilesync.org/tutorials.php).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιώ το Bvckup2, το είχα αγοράσει παλιά στις αρχές του με 2,99€ τώρα βλέπω κάνει 29,99€. Έχει και δωρεάν έκδοση αλλά δε ξέρω τι limits έχει.
Έχω έναν σκληρό μόνιμα πάνω στο pc που αποθηκεύω ότι χρειάζομαι και κάθε βδομάδα περίπου, με docking station συνδέω τους backup δίσκους και με ένα "Go" κάνει συγχρονισμό τους δυο δίσκους(ή επιλεγμένους φακέλους).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...