Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμαστε στο σπίτι να βάλουμε 100αρα fiber μέσω cosmote λόγω της επιδότησης  λογαριασμού που ξεκίνησε πρόσφατα. Στον δρόμο που μένω έχει γίνει εγκατάσταση ίνας καθώς και κουτιού στην πολυκατοικία μου.

Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε κάνει αίτηση ακόμα είναι πως δεν γνωρίζω κανέναν άλλο στην γειτονία ή την πόλη μου που να έχει fiber, οπότε δεν ξέρω την πραγματική απόδοση της. Στον οτε μου λένε πως θα έχω 100 ή πολύ κοντά σε αυτή την τιμή, αλλά δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ πλήρως.

Υπάρχουν απώλειες στην ταχύτητα όπως στην vdsl, με αποσυνδέσεις κλπ?

Δημοσ.
10 minutes ago, theoritikos said:

Όχι, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο FTTH. Θα έχεις ακριβώς 100.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theoritikos είπε

Εφόσον είναι ftth καμία απώλεια.

Στη 200ρα με wifi

SmartSelect_20210216-195654_Speedtest.jpg

Δημοσ.
12 hours ago, theoritikos said:

Σκεφτόμαστε στο σπίτι να βάλουμε 100αρα fiber μέσω cosmote λόγω της επιδότησης  λογαριασμού που ξεκίνησε πρόσφατα. Στον δρόμο που μένω έχει γίνει εγκατάσταση ίνας καθώς και κουτιού στην πολυκατοικία μου.

Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε κάνει αίτηση ακόμα είναι πως δεν γνωρίζω κανέναν άλλο στην γειτονία ή την πόλη μου που να έχει fiber, οπότε δεν ξέρω την πραγματική απόδοση της. Στον οτε μου λένε πως θα έχω 100 ή πολύ κοντά σε αυτή την τιμή, αλλά δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ πλήρως.

οχι δεν υπαρχουν απωλειες εφοσον μιλαμε για ftth. φαντασου οτι το Ftth μπορει να παιξει και 1000/1000.

Δημοσ.
Στις 17/2/2021 στις 6:36 ΜΜ, theoritikos είπε

Εξαιρετικά :)  Πόσο καιρό κάνουν να σε συνδέσουν με το που κάνεις την αίτηση?

Αν υπάρχει εγκατάσταση στην πολυκατοικία (Έχει βαλει καποιος αλλος) περιπου ενα μηνα.

Αν όχι 2-3 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...