dilatedjunkie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παίδες. Είμαι στην Cosmote αρκετά χρόνια και το πρόγραμμα μου έληξε πριν 1 μήνα. Έκανα αίτημα ακύρωσης και με κάλεσαν από το τμήμα διακοπής δίνοντας μου το πρόγραμμα LARGE (5GB, απεριόριστα σε Cosmote, 600 λεπτά προς όλους + 200 δώρο και 600 sms) στα 24,90 και στα 33,47 τα 10GB, 600 λεπτά προς όλους + 200 δώρο και 600 sms. Τώρα βλέπω στο site της Cosmote ότι στο πρόγραμμα που επιλέγεις στα 5GB τα +5GB είναι δώρο λόγω Cosmote one (αν έχεις σταθερό, έγω έχω 2). Ερωτήσεις: Αξίζει άλλο παζάρεμα και με ποιο τρόπο; Αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία αξίζει για να σου κάνουν καλύτερη προσφορά ή τζάμπα θα φας χρόνο και ταλαιπωρία; Δεν θυμάμαι αν μπορείς να επανέλθεις και άμεσα με αυτό τον τρόπο στην Cosmote σε περίπτωση προσφοράς. 1
Fotia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Ρωτα σε αλλη εταιρια πρωτα να δεις τι σου προσφερουν αυτη την περιοδο ,και μετα παζαρευεις αναλογα .
DREAMAX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα,το πρώτο με τα 5gb το έδωσαν στη γυναίκα μου με 23,85€ το μήνα πριν λήξει αυτό που έτρεχε.Θυμάμαι να εμφανίζονταν διαψορετικές προτάσεις στο app από το my cosmote και μέσω τηλεφώνου,δεν είναι οι προσφορές τους πανομοιότυπες,μηπως να τσεκάρεις και στο app αλλα και στο my cosmote;
EvilEyes Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Νομιζω ακριβα στο δινει το προγραμμα . Εγω ανανεωσα τον περασμενο μηνα στη wind μεσω του app 1500' και 1500 sms προς ολους συν 10gb+2,5gb δωρο στα 20 ευρω τελικη.
dilatedjunkie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέσω του app μου το δίνει 30 ευρώ..
dilatedjunkie Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 κάτι άλλο.. είδα στο site τους οτι όποιος έχει Cosmote one δλδ σταθερό διπλασιάζονται τα GB που θα έχει στο πρόγραμμα, άρα 10 GB σύνολο. Το ρώτησα και μου το επιβεβαίωσαν. Επίσης, να γνωρίζετε ότι δικαιούσαι και 500 mb ή 1 GB στην ανανέωση συμβολαίου αν είσαι συνδρομητής miles & bonus της Aegean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα