Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Στην περιοχή μου η μόνη επιλογή που έχω είναι adsl. Σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο μου με Vodafone που τελευταία σέρνεται και έχει κουράσει αφάνταστα. 

Θελω να μεταβώ σε ΟΤΕ σε συνδιασμο με το speed booster μιας και ως γνωστόν στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.. 

Η ερώτηση μου είναι πως και αν μπορώ να πάρω καλύτερη τιμή από την ληστρικη που αναγράφουν στο site τους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δε σε ενδιαφέρει η τηλεφωνία νομίζω έχουν πακέτο στα 22-23€

Αν είναι εύκολο ρώτα σε κατάστημα Cosmote

Επεξ/σία από Kozanitis1
Δημοσ.

Μιας και ολως τυχαιως είχα και εγω τα ίδια θέματα με τις παροχές (ο θεος να τις κανει) αυτης της εταιρείας πήρα τηλέφωνο τον οτε(τον οκτωβριο) για προσφορά και μου ειχαν πει 23.6 για εως 24mbit απεριοριστα σταθερα και 360 για κινητα    , δοκίμασε να τους πάρεις τηλέφωνο και αμα μπορεις πες μας και τι προσφορά σου εκαναν σε περίπτωση που ενδιαφερεται κανενας αλλος.

Δημοσ.

Μου είχε δώσει από οτε τηλεφωνικό κέντρο 26.80 με σταθερό/εως 24mbit και 120 λεπτά κινητό. Της είπα ότι η προσφορά είναι αστεία μιας και στο site του έλεγε 2 ευρώ πάνω αλλά με μεγαλύτερο χρόνο προς κινητά. 

Λέω να περιμένω.. Παλιά όταν έμπαινα στον τελευταίο μήνα συμβόλαιου θυμάμαι με καλούσαν όλοι για προσφορά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...