Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Παίδες χθες έφαγε σαβούρντα το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού κι έσπασε η οθόνη του,Έχω ένα Mitsubishi inverter 4ετίας .Δε ρώτησα καν για αγορά καινούργιου, Πριν πάω για κινεζιά των 10 -15 ευρώ ξέρετε αν υπάρχει app για να γίνει το iphone μου Universal Remote Control ,Έχω το iphone xs Γίνεται?
koutsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, userino είπε Παίδες χθες έφαγε σαβούρντα το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού κι έσπασε η οθόνη του,Έχω ένα Mitsubishi inverter 4ετίας .Δε ρώτησα καν για αγορά καινούργιου, Πριν πάω για κινεζιά των 10 -15 ευρώ ξέρετε αν υπάρχει app για να γίνει το iphone μου Universal Remote Control ,Έχω το iphone xs Γίνεται? Δεν νομίζω να έχει το iPhone υπέρυθρες.
koukis hlias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Τα app αυτά χρησιμοποιούν υπέρυθρες όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και από πάνω ,κάτι που τα iPhone δεν διαθέτουν , υπέρυθρες συνήθως θα βρεις σε κινητά της xiaomi και μοιάζουν με δυο μαύρες κουκίδες στο πάνω μέρος του τηλεφώνου (στο λέω μπας και έχεις κάποιο παλιό κινητό )
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις κάποιο εξωτερικό ir transmitter που θα το ελέγχεις μέσα από κάποιο app στο iPhone που θα συνδέεται μαζί του μέσω Bluetooth ή WiFi. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα