gamerMisfitz1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα , στο 12αρι που εχω δεν ερχονται καθολου ειδοποιησεις απο την εφαρμογη nbg παρολο που εχω ανοιχτες τις γνωστοποιησεις. Ξερει κανεις πως φτιαχνεται αυτο?
paris_chav Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Σε 12 pro max μου ερχονται κανονικα. Για τσεκαρε απο τις ρυθμισεις οτι οι ειδοποιησεις ειναι ενεργες, αλλιως τι να πω, κανε απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση της εφαρμογης. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Κάνει πολλές "βλακείες" τελευταία το app της εθνικής στο iOS (και στο iPhone X και στο iPad Pro που το έχω) με πιο συχνές τις καθυστερήσεις στην εμφάνιση των ειδοποιήσεων. Μπορεί να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή, να δω το νέο υπόλοιπο στο λογαριασμό μου και το notification να μου εμφανιστεί από 15 λεπτά μέχρι και μια ώρα αργότερα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, billdanos είπε Κάνει πολλές "βλακείες" τελευταία το app της εθνικής στο iOS (και στο iPhone X και στο iPad Pro που το έχω) με πιο συχνές τις καθυστερήσεις στην εμφάνιση των ειδοποιήσεων. Μπορεί να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή, να δω το νέο υπόλοιπο στο λογαριασμό μου και το notification να μου εμφανιστεί από 15 λεπτά μέχρι και μια ώρα αργότερα! Μία από τα ίδια και σε μένα ...πότε παίρνω αμέσως ειδοποίηση πότε μετά από 10 με 15 λεπτά
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Εδώ τα notifications από το app έρχονται σχεδόν άμεσα, ενώ τα emails καθυστερούν 5-15 λεπτά. Πάλι καλά, έχω να πω, σε σχέση με κάποιες άλλες τράπεζες που στέλνουν notification όταν βεβαιωθεί η κίνηση κι όχι όταν γίνει η εξουσιοδότηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα