Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ηταν να μετακομισω στις 20 Ιανουαριου ζητησα να μεταφερθει η γραμμη στο καινουριο σπιτι. Μου ειπαν οτι το επομενο διαθεσιμο ραντεβου για να ερθει ο τεχνικος θα ειναι στις 11 Φεβρουαριου. 22 ημερες ημουν χωρις ιντερνετ. Και σημερα ηρθε ο λογαριασμος για να πληρωσω 64 ευρω. Φανταζομαι καποια λεφτα ειναι το παγιο για την μετακινηση της γραμμης. Και το υπολοιπο ποσο ειναι ο μηνιαιος λογαρισμος, δλδ 34 ευρω. Ειναι λογικο κατι τετοιο; Να τους παρω τηλεφωνο;

Δημοσ.

ο λογαριασμός είτε σε χαρτί είτε ηλεκτρονικά έχει και την ανάλυση.

εμείς από δω μόνο με κρυστάλλινη σφαίρα θα σου πούμε τι περιλαμβάνει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Επειδη ηταν να μετακομισω στις 20 Ιανουαριου ζητησα να μεταφερθει η γραμμη στο καινουριο σπιτι. Μου ειπαν οτι το επομενο διαθεσιμο ραντεβου για να ερθει ο τεχνικος θα ειναι στις 11 Φεβρουαριου. 22 ημερες ημουν χωρις ιντερνετ. Και σημερα ηρθε ο λογαριασμος για να πληρωσω 64 ευρω. Φανταζομαι καποια λεφτα ειναι το παγιο για την μετακινηση της γραμμης. Και το υπολοιπο ποσο ειναι ο μηνιαιος λογαρισμος, δλδ 34 ευρω. Ειναι λογικο κατι τετοιο; Να τους παρω τηλεφωνο;

Στις μεταφορές αυτο συμβαίνει, γιατι διακοπή στην παλιά σύνδεση γίνεται την ιδια μερα με την ενεργοποίηση της γραμμής στην νεα

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Lazostat είπε

Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε; Θα πληρωνατε ενα μηνα κανονικο λογαριασμο, χωρις να εχετε ιντερνετ;

Αν μας πεις τι ακριβώς περιλαμβάνει ο λογαριασμός στην ανάλυσή του, τότε θα μπορέσουμε και εμείς να σου πούμε τι θα κάναμε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Lazostat είπε

Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε; Θα πληρωνατε ενα μηνα κανονικο λογαριασμο, χωρις να εχετε ιντερνετ;

στο παλιό σπιτι ειχε ιντερνετ και τηλέφωνο ολον αυτον τον μήνα μεχρι να γινει η μεταφορά ?

αν η απάντηση ειναι ναι τότε σου ειπαν οι φιλοι παραπάνω πως δουλέυει το πράγμα με την μεταφορά τηλεφώνου δυστηχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...