Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη η ιστορια με ταλαιπωρει χρονια. Εχω ενα καναλι στο Youtube εδω και 12 χρονια. 400 βιντεο και 4,81k συνδρομητες. Εννοειται οτι ξεκινησα πολυ πριν η σατανικη Google αγορασει το Youtube και οταν απαιτησε η γ@@@εταιρεια να αντιστοιχισουμε εναν λογαριασμο Gmail με το καναλι τοτε, επειδη ειχα απο το 2003 λογαριασμο μειλ Hotmail δεν ηθελα να κανω Gmail και δηλωσα καποιο αλλο οχι δικο μου. Αυτος ο λογαριασμος ειχε δημιουργηθει στα πλαισια ενος σεμιναριου και ηταν συγγενικου προσωπου. Μετα απο καποια χρονια ξεκινησε να τον χρησιμοποιει και εκει δημιουργηθηκε προβλημα.

Αυτη τη στιγμη το πιο κοντινο σε μεταφορά καναλιού YouTube σε άλλο λογαριασμό Gmail που εχω βρει ειναι αυτο

Δεν φαινεται ομως να ειναι αυτο που θελω καθως ο αλλος λογαριασμος που θελω να μεταφερω το καναλι ειναι ενας απλος λογαριασμος Gmail και οχι Brand Account που ουτε ξερω τι ειναι. Ακολουθωντας τα βηματα φτανω σε αδιεξοδο γιατι ουτε μπορω να διαλεξω τον λογαριασμο που θελω να μεταφερω ουτε να προσθεσω τον νεο λογαριασμο στον οποιο θα μεταφερω το καναλι.

Υπαρχει λυση τελικα;

Δημοσ.

Μα πρέπει να αλλάξει mail στο google account Γιατί στην ουσία αυτό είναι και στο youtube. Αν είναι gmail Δεν αλλάζει αλλά εφόσον έχεις hotmail αλλάζει. Τουλάχιστον εγώ που έχω hotmail μπορώ να το αλλάξω που τσέκαρα τώρα.

Μπες εδώ και ακολούθα τα βήματα.

https://support.google.com/accounts/answer/19870?co=GENIE.Platform%3DDesktop&oco=0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ακολούθα τα βήματα, σε αφήνει να κάνεις edit?

Νόμιζα ότι τώρα στο account έχεις hotmail. Γιατί αν δεις γράφει ότι αν έχεις gmail πιθανόν να μην αλλάζει.

Επεξ/σία από kallonos
Δημοσ.

''Η διεύθυνση που χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση του Λογαριασμού σας Google σε εσάς και σε άλλα άτομα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη διεύθυνση.''

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, suspiria είπε

Μα καποια στιγμη η Google ειπε οτι οποιος δεν κανει gmail θα χασει το καναλι του.

Και αντί να φτιάξεις ένα δικό σου έβαλες ενός άλλου;Κοίτα μπερδεμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με το customer service της google να σου δώσουν μια απάντηση αν μπορείς να το κάνεις κάπως. Αν και το κόβω δύσκολο.

https://support.google.com/youtube/gethelp

Επεξ/σία από kallonos
Δημοσ.

θα δοκιμασω και εδω να δω τι θα γινει

Δυστυχως παλι στα ιδια με βγαζει και δε μου δινει τη δυνατοτητα να το αλλαξω.

Δηλ ειναι εξωφρενικο να μη μπορει να γινει κατι τετοιο ενω ειναι τοσο απλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...