Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγινε κατι κουλο σημερα, πηγα να μπω στο facebook και μου βγαζει αυτο το μυνημα χωρις να μπορω να κανω κατι. Τον λογαριασμο τον εχω πανω απο 10 χρονια και ειμαι 38. Σας εχει τυχει κατι τετοιο; Ευχαριστω.

φδσδφσδφσδφ.PNG

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zergoulini είπε

Εγινε κατι κουλο σημερα, πηγα να μπω στο facebook και μου βγαζει αυτο το μυνημα χωρις να μπορω να κανω κατι. Τον λογαριασμο τον εχω πανω απο 10 χρονια και ειμαι 38. Σας εχει τυχει κατι τετοιο; Ευχαριστω.

φδσδφσδφσδφ.PNG

Δεν κοιτάς καλύτερα στο προφίλ σου μήπως από λάθος το έτος γέννησης σε βλέπει ως ανήλικο άτομο?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν κοιτάς καλύτερα στο προφίλ σου μήπως από λάθος το έτος γέννησης σε βλέπει ως ανήλικο άτομο?

Μα αυτο ειναι το κουλο οτι δε με αφηνει να κανω τιποτα. Με το που συνδεομαι μου βγαζει αυτο. 

Δημοσ.

Καλημέρα το ίδιο συνέβη και σε εμένα . Μήπως βρήκες κάτι?

Στις 20/2/2021 στις 12:17 ΠΜ, Zergoulini είπε

Μα αυτο ειναι το κουλο οτι δε με αφηνει να κανω τιποτα. Με το που συνδεομαι μου βγαζει αυτο. 

Στις 19/2/2021 στις 9:02 ΜΜ, Zergoulini είπε

φδσδφσδφσδφ.PNG

Και σε εμένα συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα , που το χρησιμοποιώ εδώ και δέκα χρόνια....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έριξα ψάξιμο στο google για αυτό το θέμα διαπίστωσα ότι το έχει κάνει σε πολλούς. Είναι ο αλγόριθμος του facebook έτσι όπου χτυπάει καμπανάκι και καλά ότι είσαι κάτω των 13 χρόνων όπου απαγορεύεται να χρησιμοποιείς στο facebook. Σε αυτή την περίπτωση σου ζητάει ταυτότητα σε φωτογραφία.

Είχα φάει τον κόσμο να βρω κάποιο e-mail η ένα τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους. Δεν βρήκα κάτι ούτε κάποιο e-mail τίποτα. Θα σου πω όμως τι έκανα.

Αυτό που έκανα ήταν απλά να μπω στο e-mail μου που έχω δηλώσει στο facebook και να κάνω reply στο e-mail που μου έστειλαν ότι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί. Τους είπα ότι είμαι 38 χρονων και ότι αν θέλουν μπορώ να του στείλω την ταυτότητά μου σε φωτογραφία απλά τους εξήγησα ότι δεν μου δίνει κάποια τέτοια επιλογή. μου απάντησαν σχετικά γρήγορα μέσα σε λίγες ώρες λέγοντάς μου ότι πρέπει να επιβεβαιώσω το λογαριασμό μου με κάποια ταυτότητα passport ή δίπλωμα οδήγησης. Μετά από αυτό το mail που μου στείλανε πλέον όταν πήγα να μπω στο λογαριασμό μου είχε από κάτω ένα κουμπάκι το οποίο έλεγε αποστολή στοιχείων. Εκεί το πάτησα και τους επισύναψα την ταυτότητά μου. Βέβαια δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να δώσω έτσι την ταυτότητα χέστηκα γενικά για το facebook, απλά το θέμα μου είναι ότι επειδή έχω το VR oculus quest 2 δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς facebook και χρειάζομαι το λογαριασμό διαφορετικά θα χάσω ότι παιχνίδι έχω αγοράσει.

Γενικά το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο από μεριά τους να σου ζητάνε ταυτότητα, μιλάμε για το πλήρες φακέλωμα αν δεν είχα το oculus και δεν με έκαιγε για να χάσω τα παιχνίδια πραγματικά δεν θα ασχολιόμουν καν ας το διαγραφανε.

Θα σε ενημερώσω όπως και να χει.

Επεξ/σία από Zergoulini
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...