Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κοπέλα μου είχε το Samsung Galaxy J5 2017, αλλά τις προάλλες έπεσε κάτω και μαύρισε η οθόνη. Ψάχνει ένα οικονομικό κινητό με όσο το δυνατόν καλές κάμερες και χρώματος λευκό, χρυσό ή μωβ. Εγώ της πρότεινα το Honor 9X Pro, αλλά ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BigPantzi είπε

αν εισαι θεσσαλονικη εχω ενα αριστο samsung s7edge

Θέλει καινούριο κινητό κι όχι μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.

Το honor δεν έχει Google services πιστεύω να το έχεις υπόψη σου αυτό, πολλά πράγματα δε θα λειτουργούν σωστά, για κοπελα δεν είναι ότι καλύτερο, είναι και σχετικά παλιό τηλέφωνο δε θα έλεγα ότι είναι καλή επιλογή. Πόσα χρήματα διαθέτει;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chios είπε

Το honor δεν έχει Google services πιστεύω να το έχεις υπόψη σου αυτό, πολλά πράγματα δε θα λειτουργούν σωστά, για κοπελα δεν είναι ότι καλύτερο, είναι και σχετικά παλιό τηλέφωνο δε θα έλεγα ότι είναι καλή επιλογή. Πόσα χρήματα διαθέτει;; 

150€ μου είχε πει μαζί με τα μεταφορικά. Βέβαια για 5-10€ παραπάνω δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί είναι κυρίως social media και απ' ότι γνωρίζω υπάρχουν στο app store της Huawei. Κι εγώ είπα ότι θα ήταν προτιμότερο να αγοράσει ένα κινητό με Google services, αλλά πιστεύει ότι θα τα βγάλει πέρα χωρίς αυτά.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Payne83 είπε

Μέχρι 150 καλή επιλογή είναι αυτή Realme 7i:

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/36199/Realme.html?keyphrase=7i&o=Realme+7i

Είτε δίνει λίγα παραπάνω για το Realme 7

https://www.skroutz.gr/s/25248775/Realme-7-64GB-Mist-White.html

Το Realme 7i βλέπω ότι έχει HD+ οθόνη, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι μειονέκτημα δεδομένης της τιμής. Κι επίσης ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος είναι πίσω, οπότε δεν θα της αρέσει τόσο. Γιατί παλαιότερα το είχε σχολιάσει στο Xiaomi Redmi Note 8 Pro.

Το Realme 7 από την άλλη φαίνεται πολύ καλό, απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να δώσει 30€ παραπάνω. Από κάμερες πώς τα πάει; Είναι στα ίδια επίπεδα με τα Honor 9X Pro και Xiaomi Redmi Note 8 Pro;

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε.. άσε τους να λενε

177 ειδα το pocoX3 στο best price

κινηταρα!!!!

Κάνει 10 ευρώ παραπάνω από αυτά που σου προτείνουν

Έχει καλύτερο hardware σε όλα...  Gpu,cpu,camera,battery μεταλλικό σκελετό ηχεία 

Στα 177 και στα 200... Δεν υπάρχει αντίπαλος...  Ίσως το realme 7 pro αλλά έχει 80 ευρώ παραπάνω

7 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

Επεξ/σία από Donalhioy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

Φίλε.. άσε τους να λενε

κινηταρα!!!!

Έχει καλύτερο hardware σε όλα...  Gpu,cpu,camera,battery μεταλλικό σκελετό ηχεία 

Στα 177 και στα 200... Δεν υπάρχει αντίπαλος...  Ίσως το realme 7 pro αλλά έχει 80 ευρώ παραπάνω

Φίλε ναι το είχα δει όταν πρωτοβγήκε σε βίντεο των Unboxholics. Έχει εξαιρετικές επιδόσεις για ένα κινητό της μεσαίας κατηγορίας. Εγώ θα το αγόραζα. Η κοπέλα μου όμως, εκτός του ότι δεν υπάρχει σε κάποιο από τα χρώματα που θέλει, είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν θα συμπαθήσει ιδιαίτερα το τεράστιο λογότυπο POCO στο πίσω μέρος. Μόνο η θήκη θα το έσωζε. Και πάλι όμως θα το στείλω να δω τι θα πει.

Πάντως της άρεσε το Realme 7 και μου είπε ότι μάλλον θα το αγοράσει, αλλά θα περιμένει μερικούς μήνες ελπίζοντας να πέσει λίγο η τιμή του.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.

Δε νομίζω να πέσει άλλο...  Ήδη έπεσε κοντά στα 50ευρω...σε μόλις 4 μηνες

Σε κάνα ξεστοκάρισμα σε προσφορά αν το πετύχει αλλά μάλλον θα αργήσει κάτι τέτοιο και βαριά βαριά κάνα 15-20ευρω κάτω.. δεν αξίζει να περιμένει..

Εκτός αν δε καίγεται...

Μπορεί να κάνω και λάθος φυσικα..

Δημοσ.
Στις 21/2/2021 στις 8:54 ΠΜ, Donalhioy είπε

Φίλε.. άσε τους να λενε

κινηταρα!!!!

Το ξεχνατε το poco.....καλυτερες λυσεις της realme

6s,7 και 7i ειναι vfm....εχουν το σοβσρο πλεονεκτημα του ελαφρυτερου λογισμοκου....αναλογα το μπατζετ διαλεγετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μάλλον θα αγοράσει το Poco X3 (64GΒ) μιας και μπορεί να διαθέσει λίγα χρήματα παραπάνω. Η διαφορά με το Realme 7 είναι μόλις 5€, αλλά τα specs αρκετά καλύτερα απ' ότι βλέπω.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι. Μόλις έμαθα ότι η Xiaomi ανακοίνωσε την καινούρια σειρά Redmi Note 10. Το 10S δεν ξέρω πόσο θα κοστίζει, αλλά αν είναι μέχρι 200€ θα προτιμήσει αυτό αντί για το Poco X3. Τι λέτε, να περιμένει;

Επεξ/σία από intruder99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...