takaros777 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά !!! Έχω πρόβλημα με το Ίντερνετ κλασσικά ! Είχα πριν την 50αρα της Cosmote χωρίς προβλήματα 49-50 και εδώ και δυο βδομαδες έκανα αναβάθμιση σε 100 ! Δεν πιάνει πάνω από 60 ενώ ο τεχνικό έκανε μέτρηση ότι μέχρι το σπίτι φτανει 107 . Φέραμε τον τεχνικό της κοσμοτε από την υπηρεσία που τους πληρώνεις έξτρα έκανε κάποιες διορθώσεις στις συνδέσεις και έφτιαξε για μια μέρα ! Μετά πάλι τα ίδια 64 ανώτερη ταχύτητα και όταν κάνω ρισταρτ επανέρχεται μετά από 2 ώρες κυριολεκτικά . Μας είπαν ότι το πρόβλημα είναι το μόντεμ μας έφεραν καινούριο , αφότου το συνέδεσα έκανε 5 ώρες να συγχρονίσει και μετά δούλεψε πάλι για καμία μέρα με 97 ταχύτητα , μετά πάλι 65 και στα ρισταρτ επανέρχεται σε δυο ώρες . Εδώ να πω ότι το σπίτι είναι μονοκατοικία και το κοντά είναι συνδεδεμένο σε ένα τηλεφωνικά κέντρο που έχει φτιάξει ο ηλεκτρολόγος για να έχουμε σε κάθε όροφο μια πρίζα Ethernet και φυσικά το όσο τηλεφωνικό αριθμό σε όλο το σπίτι . Καμία ιδέα;;;
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, takaros777 είπε Καλησπέρα παιδιά !!! Έχω πρόβλημα με το Ίντερνετ κλασσικά ! Είχα πριν την 50αρα της Cosmote χωρίς προβλήματα 49-50 και εδώ και δυο βδομαδες έκανα αναβάθμιση σε 100 ! Δεν πιάνει πάνω από 60 ενώ ο τεχνικό έκανε μέτρηση ότι μέχρι το σπίτι φτανει 107 . Φέραμε τον τεχνικό της κοσμοτε από την υπηρεσία που τους πληρώνεις έξτρα έκανε κάποιες διορθώσεις στις συνδέσεις και έφτιαξε για μια μέρα ! Μετά πάλι τα ίδια 64 ανώτερη ταχύτητα και όταν κάνω ρισταρτ επανέρχεται μετά από 2 ώρες κυριολεκτικά . Μας είπαν ότι το πρόβλημα είναι το μόντεμ μας έφεραν καινούριο , αφότου το συνέδεσα έκανε 5 ώρες να συγχρονίσει και μετά δούλεψε πάλι για καμία μέρα με 97 ταχύτητα , μετά πάλι 65 και στα ρισταρτ επανέρχεται σε δυο ώρες . Εδώ να πω ότι το σπίτι είναι μονοκατοικία και το κοντά είναι συνδεδεμένο σε ένα τηλεφωνικά κέντρο που έχει φτιάξει ο ηλεκτρολόγος για να έχουμε σε κάθε όροφο μια πρίζα Ethernet και φυσικά το όσο τηλεφωνικό αριθμό σε όλο το σπίτι . Καμία ιδέα;;; Αν ο ΟΤΕ μετράει την μέγιστη γραμμή έξω από το σπίτι σου τότε θα πρέπει ο ηλεκτρολόγος "σου" να κοιτάξει τι γίνεται στα εντός της κατοικίας. Ως πρώτη κίνηση εγώ θα έβγαζα εκτός όλες τις έξτρα συσκευές για να δω πως συμπεριφέρεται....
takaros777 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Το έχω δοκιμάσει, μια από τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα