Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να έχω internet για 15 μερες, οι αναγκες θα ειναι γυρω στις 4 ωρες τη μερα videoκληση (συγκεκριμενα την ιδια ωρα 2 χρηστες για 2 ωρες τη μερα)
Σκεφτομαι καποιο πακετο κινητης, που ειτε θα παρω και καποιο φθηνο modem/router που να δεχεται sim,
η μοιρασμα internet απο καποιο κινητο αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ανταπεξελθει
Αν εχετε γνωση για καποια συγκεκριμενο πακετο, θα μου ηταν πολυ χρησιμο

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, parmenidis είπε

Θέλω να έχω internet για 15 μερες, οι αναγκες θα ειναι γυρω στις 4 ωρες τη μερα videoκληση (συγκεκριμενα την ιδια ωρα 2 χρηστες για 2 ωρες τη μερα)
Σκεφτομαι καποιο πακετο κινητης, που ειτε θα παρω και καποιο φθηνο modem/router που να δεχεται sim,
η μοιρασμα internet απο καποιο κινητο αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ανταπεξελθει
Αν εχετε γνωση για καποια συγκεκριμενο πακετο, θα μου ηταν πολυ χρησιμο

Για το χρονικό διάστημα που αναφέρεις απλά επέλεξε κάποιο πρόγραμμα από την κινητή που ήδη έχεις και κάνε HotSpot το κινητό σου, μην αγοράσεις καν συσκευή modem-router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι σύνδεση έχεις;

Οι βονταφον και κοσμοτε καρτοκινητές βγαζουν κατα καιρούς απεριόριστα για λίγα χρήματα.

Wind και cosmote καρτοκινητα

Επεξ/σία από parmenidis
Δημοσ.

Βασικά τσέκαρε αν μπορεις την ταχυτητα 4G  της κάθε εταιρείας στην περιοχη που θες.  Βιντεοκληση για δυο με κάμερα ανοιχτή και hotspot το κινητό χλωμό 🥱 με κλειστή κάμερα τηλεδιάσκεψη για μικρότερο  bandwidth. Διαφορετικά πας σε  Router  με sim

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, molot12 είπε

Βασικά τσέκαρε αν μπορεις την ταχυτητα 4G  της κάθε εταιρείας στην περιοχη που θες.  Βιντεοκληση για δυο με κάμερα ανοιχτή και hotspot το κινητό χλωμό 🥱 με κλειστή κάμερα τηλεδιάσκεψη για μικρότερο  bandwidth. Διαφορετικά πας σε  Router  με sim

προς τη λυση με το router κλινω, με αυτο θα κανω δουλεια?
https://www.skroutz.gr/s/408540/TP-LINK-TL-MR3020-v1.html
Και αν ξερει καποιος ποια εταιρεια δινει απεριοριστο ή πολλα GB, ευπροσδεκτη η προταση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, parmenidis είπε

προς τη λυση με το router κλινω, με αυτο θα κανω δουλεια?
https://www.skroutz.gr/s/408540/TP-LINK-TL-MR3020-v1.html
Και αν ξερει καποιος ποια εταιρεια δινει απεριοριστο ή πολλα GB, ευπροσδεκτη η προταση.

https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=mobile-vodafone-wifi-on-the-spot-broad&c_name=20200525-giga-wifi-on-the-spot&s_kwcid=AL!8229!3!469285565437!b!!g!!%2Bvodafone %2Bgiga %2Bwifi %2Bon %2Bthe %2Bspot&gclid=Cj0KCQiApsiBBhCKARIsAN8o_4h9oEOq6mb9N_JUkkACDfoFyDnOlLjf0fiutLo6ZOKxSDK0aNscdVUaAnZVEALw_wcB 40GB στα 10€

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ για Vodafone έχει το καλυτερο πακετο αρκεί να έχεις καλό σήμα εκεί που θελεις. Για το  router η ίδια εταιρεία tp- link έχει καλυτερο με δυο εξωτερικές κεραίες και οθόνη μικρή νομίζω, αλλά με διπλάσια τιμή. Εσυ αποφασιζεις.... 

Επεξ/σία από molot12
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...