Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Μετα από το Note 10 Plus, με έμφαση στην κάμερα (φωτό - βίντεο) και στην μεγάλη οθόνη πάνω από 6,4 ίντσες, ποιο είναι καλύτερο γύρω στα 500 - 600 ευρώ; Μιλάω για μοντέλο του 2020 εννοείτε. Τι προτείνετε βρε παιδιά εκτός από Iphone.

Επεξ/σία από giorgos1966
  • Moderators
Δημοσ.

Mεινε με το Ν10+ γιατι δεν  νομιζω να βρεις καποιον αντικαταστατη του σε αυτα τα χχρηματα. Η "λογικη" αντικατασταση βεβαια ειναι το Ν20 Ultra, αλλα ανεβαινει πολυ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stormrain είπε

Mεινε με το Ν10+ γιατι δεν  νομιζω να βρεις καποιον αντικαταστατη του σε αυτα τα χχρηματα. Η "λογικη" αντικατασταση βεβαια ειναι το Ν20 Ultra, αλλα ανεβαινει πολυ.

Δεν με πειράζει να βρω και μεταχειρισμένο, εαν αξίζει βεβαια. Δε ειναι απαραιτητο στα 500-600 ευρω να παρω καινουργιο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Δεν με πειράζει να βρω και μεταχειρισμένο, εαν αξίζει βεβαια. Δε ειναι απαραιτητο στα 500-600 ευρω να παρω καινουργιο.

Ε τότε πας σε samsung note 20 Ultra. Το αμέσως επόμενο από αυτό που έχεις!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ε τότε πας σε samsung note 20 Ultra. Το αμέσως επόμενο από αυτό που έχεις!

Το εχω δει αυτο, ολα καλά αλλα με προβληματίζει η μπαταρία, βάσει σχολίων. Πολύ μέτρια λενε.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, chios είπε

Για τα λεφτά που ζητάει είναι αισχρή η μπαταρία, καλύτερα να μείνεις εκεί που είσαι και βλέπεις. 

Σκεφτόμουν και το P40pro αλλά δε ξέρω σίγουρα εάν δουλεύουν τα social app.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η καλύτερη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου μέχρι στιγμής αν και δεν ήμουν ποτέ fan των Samsung ωστόσο αν θέλεις τη γνώμη μου από τη στιγμή που έχεις ήδη note καλύτερα να πας και πάλι σε note. Δεν θα είσαι ευχαριστημένος με κάτι λιγότερο.

Note 20 Ultra η αμέσως επόμενη επιλογή για μένα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kalliopi97 είπε

Η καλύτερη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου μέχρι στιγμής αν και δεν ήμουν ποτέ fan των Samsung ωστόσο αν θέλεις τη γνώμη μου από τη στιγμή που έχεις ήδη note καλύτερα να πας και πάλι σε note. Δεν θα είσαι ευχαριστημένος με κάτι λιγότερο.

Note 20 Ultra η αμέσως επόμενη επιλογή για μένα. 

Καλησπερα.Εαν σου πω ότι οσο καιρό το ειχα δεν χρησιμοποιησα το πενακι; Τελικα πηρα ενα Xiaomi Mi 10T PRO

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Καλησπερα.Εαν σου πω ότι οσο καιρό το ειχα δεν χρησιμοποιησα το πενακι; Τελικα πηρα ενα Xiaomi Mi 10T PRO

Αναλόγως τις προτιμήσεις του καθενός. Και τα xiaomi είναι πολύ καλά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...