Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα τους επιανα με λογικη και το καλο πολλες φορες εξηγωντας το ισως και προτεινοντας να κανω και κατι για την πολυκατοικια για καλοπιασιμο (πχ κανενα φωτισμο με φωτοκυτταρο με δικα μου εξοδα),αν δεν επιανε θα τους μαμουσα τα πρεκια σε ωρες μη κοινης υσηχιας δυνατα μουσικη,επιτηδες λασπες στα παπουτσια και να ανεβω με τα σκαλια (γιατι δεν μπορουν να σου κανουν κατι) και οτι αλλο μπορω να φανταστω το οποιο δεν θα μπορουσαν να κινηθουν εναντιον μου νομικα.

Και μετα απο κανενα μηνα απλα θα ξαναρωτουσα

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια απλή ερώτηση...πόσα χιλιοστά αντιστοιχούν στο διαμέρισμά σου? Δλδ σε πιθανή ψηφοφορία πόσες ψήφους διαθέτεις? Κανονισμός πολυκατοικίας υπάρχει? Ορίζει συγκεκριμένο ποσοστό για αυτά τα θέματα? Ρωτάω....γιατί αν πχ διαθέτεις 40%..αρκει να πείσεις κάποιον που έχει 11%...ή σε (σχετικά απίθανη) περίπτωση που έχεις το 51% ίσως να λύνεται αρκετά εύκολα το θέμα σου. Με 2 λόγια...δεν χρειάζεται να τους πείσεις όλους...αρκει να πείσεις το 51% (μαζί με το δικό σου ποσοστό).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisxkar είπε

εγω θα τους επιανα με λογικη και το καλο πολλες φορες εξηγωντας το ισως και προτεινοντας να κανω και κατι για την πολυκατοικια για καλοπιασιμο (πχ κανενα φωτισμο με φωτοκυτταρο με δικα μου εξοδα),αν δεν επιανε θα τους μαμουσα τα πρεκια σε ωρες μη κοινης υσηχιας δυνατα μουσικη,επιτηδες λασπες στα παπουτσια και να ανεβω με τα σκαλια (γιατι δεν μπορουν να σου κανουν κατι) και οτι αλλο μπορω να φανταστω το οποιο δεν θα μπορουσαν να κινηθουν εναντιον μου νομικα.

Και μετα απο κανενα μηνα απλα θα ξαναρωτουσα

Χαχαχα αυτό τους χρειάζεται αλλά νταξει έχουμε και ένα επίπεδο, τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω, στο κάτω κάτω θα το πάω νομικά ή θα καλέσω εισαγγελέα, αλλά το θέμα ήταν να μην φτάσω μέχρι εκεί... Αλλά άμα όμως σε αναγκάζουν οι συνθήκες τι κάνεις!? 

2 λεπτά πριν, didaskalop είπε

Να κάνω και εγώ μια απλή ερώτηση...πόσα χιλιοστά αντιστοιχούν στο διαμέρισμά σου? Δλδ σε πιθανή ψηφοφορία πόσες ψήφους διαθέτεις? Κανονισμός πολυκατοικίας υπάρχει? Ορίζει συγκεκριμένο ποσοστό για αυτά τα θέματα? Ρωτάω....γιατί αν πχ διαθέτεις 40%..αρκει να πείσεις κάποιον που έχει 11%...ή σε (σχετικά απίθανη) περίπτωση που έχεις το 51% ίσως να λύνεται αρκετά εύκολα το θέμα σου. Με 2 λόγια...δεν χρειάζεται να τους πείσεις όλους...αρκει να πείσεις το 51% (μαζί με το δικό σου ποσοστό).

Κοιτα τώρα που με ρωτάς για ποσοστα δεν ξέρω αυτή την στιγμή παντως για να σου δωσω να καταλάβεις είμαστε 5 διαμερίσματα και εγώ έχω όλο τον τρίτο όροφο είναι όροφο διαμέρισμα και είναι 130 τετραγωνικά από όσο θυμάμαι και τα αλλά 4 ,2 στον πρωτο και 2 στο δευτερο είναι 80αρια

Δημοσ.

1) Mέχρι την παρασκευή θα μπορείτε να κάνετε αίτηση πολυκατοικίας όλοι μαζί, να πάρετε ένα 80% επιδότηση και να γίνει τι κτίριο μπιμπελό, αλλά κλασικά ποιος έχασε το μυαλό του για να το βρει ο  νεοΈλληνας οπότε κανείς δεν πρόκειται να συνεννοηθεί.

2)Το ΕΚΟ θα ανοίξει σε 4-6 μήνες οπότε έχεις χρόνο.

3)Στην ταράτσα χρειάζεσαι συναίνεση, αλλά μπορείς να μπεις στο πρόγραμμα, να κάνεις εσωτερικά την θερμομόνωση στο ταβάνι και από επάνω να κάνεις υγρομόνωση εκτός προγράμματος την οποία την χρεώσεις σε όλους βάση κοινοχρήστων. Αυτό πες τους μπας και αλλάξουν γνώμη, ότι αν δεν το βάλεις στο πρόγραμμα, θα αναγκαστούν να πληρώσουν από την τσέπη τους.

4)Και τους τοίχους εξωτερικά για να μονώσεις θα χρειαστείς συναίνεση, δεν είναι μόνο η ταράτσα, οπότε βρες τρόπο για να τα βρείτε.

5)Όλα αυτά  αν δεν βγει άκρη μπορείς να τους τα κάνεις ένα εξώδικο του στύλ "αν δεν με δώσετε συναίνεση τότε οι τάδε εργασίες θα επιβαρύνουν και εσάς" αν και καλό είναι να μην φτάσετε εκεί.

6) Κάνε και λίγο αυτοκριτική και σταμάτα αυτό το "με ζηλεύουν όλοι" γιατί αν τους μιλάς έτσι τότε δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις και στο τέλος θα είσαι και εσύ χαμένη και αυτοί. Ηλίθιο βέβαια να χάνουν όλοι αντί να κερδίζουν αλλά είναι κλασικό Ελληνικό φαινόμενο.

Δημοσ.
4 minutes ago, Angela09 said:

Κοιτα τώρα που με ρωτάς για ποσοστα δεν ξέρω αυτή την στιγμή παντως για να σου δωσω να καταλάβεις είμαστε 5 διαμερίσματα και εγώ έχω όλο τον τρίτο όροφο είναι όροφο διαμέρισμα και είναι 130 τετραγωνικά από όσο θυμάμαι και τα αλλά 4 ,2 στον πρωτο και 2 στο δευτερο είναι 80αρια

Τα ποσοστά δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν με τα τετραγωνικά. Θα τα βρείς αναλυτικά στην σύσταση της οριζόντιας ιδιοκτησίας της πολυκατοικίας. Απο εκεί θα ξεκινήσεις. Θα την βρείς και θα πας οπωσδήποτε σε δικηγόρο να σου εξηγήσει μέχρι που φτάνουν τα δικά σου δικαιώματα και μέχρι που φτάνουν των υπόλοιπων. Είναι σίγουρα ένα κόστος, σκέψου όμως οτι είσαι διατεθειμένη να δώσεις αρκετά χρήματα για τις εργασίες. Οπότε φαντάσου το σαν ένα μέρος των εργασιών. Στην τελική μπορεί κάποια πράγματα που θα σου εξηγήσει να ομαλοποιήσει τις σχέσεις σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...