Nikos3254 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να νοικιάσω ένα σπίτι αλλά δουλεύω πρωινά με ποιον τρόπο μπορώ να αλλάξω τους λογαριασμούς στο όνομα μου? Τι χρειάζεται για να νοικιάσω σπίτι? Τέλος έχω ένα μέρος ενός σπιτιού στο όνομα μου μπορώ να πάρω επίδομα ενοικίου?
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα θέλω να νοικιάσω ένα σπίτι αλλά δουλεύω πρωινά με ποιον τρόπο μπορώ να αλλάξω τους λογαριασμούς στο όνομα μου? Τι χρειάζεται για να νοικιάσω σπίτι? Τέλος έχω ένα μέρος ενός σπιτιού στο όνομα μου μπορώ να πάρω επίδομα ενοικίου? Τι μέρος του σπιτιού ? Πόσα τετραγωνικά ? Πόσο ενοικιο, πληρώνεις ? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Nikos3254 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τι μέρος του σπιτιού ? Πόσα τετραγωνικά ? Πόσο ενοικιο, πληρώνεις ? Έχω το 33% ενός άλλους σπιτιού 30 κάτι τετραγωνικά... Το σπίτι που θα νοικιάσω είναι διαρι τετραγωνικά ακριβώς δεν ξέρω ενοίκιο 130 έχει
GREGORYMO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Έχω το 33% ενός άλλους σπιτιού 30 κάτι τετραγωνικά... Το σπίτι που θα νοικιάσω είναι διαρι τετραγωνικά ακριβώς δεν ξέρω ενοίκιο 130 έχει Μιλάς για αυτό του ενοικιάσεις ΤΩΡΑ η για αυτό που ΘΑ ενοικιάσεις ?
vamvakoolas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 τοσο ΔΕΗ/ρευματοπαροχοι οσο και ΕΥΔΑΠ πλεον και λογω κοβιντ μπορεις να το κανεις απο το κινητο σου απλως θα χρειαστεις παλιους λογαριασμους. Για ΕΥΔΑΠ θα χρειαστεις κωδικους taxis. Για το νεο σπιτι που θα νοικιασεις θα μπορεις να παρεις το συμβολαιο απο ιδιοκτητη ακομα και απογευμα (να συνενοηθειτε) απλως επισης απο το ιντερνετ θα πρεπει να το καταθεσεις ηλεκτρονικα στο taxis. Για ιντερνετ μπορεις πλεον ακομα και τηλεφωνικα απλως το ζορι ειναι με το ραντεβου με φυσικη παρουσια μιας και θα πρεπει να εισαι εκει ή εστω καποιος φιλος σου σπιτι οταν ερθουν (δε ξερω αν πλεον δεχονται ραντεβου και μετα τις 17.00)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα