StamTheMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, dvlsakos είπε οποτε ας μην γραφουμε οτι θελουμε. Το βασικο ειναι αυτο,αλλα εσενα σου ειπα οτι χωρις συμβολαιο δεν εχεις κανενα πατημα και μου απαντησες "δεν παιζει". Καλη τυχη.
greengr21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε αδερφε δεν ειμαι επιρεπης ουτε εχω σκοπο να τσακωθω με τον ιδιοκτηση , δεν χρειαζεται να μου ερθει ο ουρανος σφοντύλι χωρις να το περιμενω και να μην ξερω τι μου γινεται. ο ενας χρονος προφανως και ειναι πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα να βρεις ενα σπιτι . ο ενας μηνας δεν ειναι ομως. παντως μιλησα με δικηγορο και μου ειπε οτι απο οταν θα γινει καταγγελια της μισθωσης ο ενοικιαστης εχει περιθωριο 3 μηνες να φυγει. και λογο ιου θα παρει και παραπανω. οποτε ας μην γραφουμε οτι θελουμε. οπως εχει ο ιδιοκτητης δικαιωματα ετσι εχει και ο ενοικιαστης. Tο "αοριστου" που λες μετα που εληξε το συμβολαιο ειναι δηλωμενο στην εφορια η μονο στα λογια και του δινεις το ενοικιο στο χερι?
dvlsakos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το βασικο ειναι αυτο,αλλα εσενα σου ειπα οτι χωρις συμβολαιο δεν εχεις κανενα πατημα και μου απαντησες "δεν παιζει". Καλη τυχη. οχι ειπες να λες και ευχαριστω που δεν σου ειπε να φυγεις σε ενα μηνα και σου ειπα δεν παιζει κατι τετοιο. ο νομος σου δινει ενα περιθωριο 3 μηνες αν συμβει αυτο. στην τελικη σε ενα Δικαστήριο ακουγονται και οι δυο αποψεις , 20 ώρες πριν, greengr21 είπε Tο "αοριστου" που λες μετα που εληξε το συμβολαιο ειναι δηλωμενο στην εφορια η μονο στα λογια και του δινεις το ενοικιο στο χερι? φυσικα και ειναι
agiannesg59 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οποτε ολα ειναι νομιμα απο τον ιδιοκτητη συμβολαιο καινουργιο δεν υπαρχει για να σε προστατεύει αρα σε διωχνει οποτε θελει.Αποδεξου το και πραξε αναλογα ................. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από agiannesg59
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα