LabrakisG1992 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Βλέπω ότι όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του Linkedin τελευταία. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια τιπς,τρικς,ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο όταν κάποιος φτιάχνει το προφίλ του. Επίσης,εγώ έχω τελειώσει τεχνικό λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) με ειδικότητα τεχνικός δικτύων και συστημάτων υπολογιστών(δεν έχω ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά όμως). Οι δουλειές που έχω κάνει μέχρι σήμερα(είμαι 28 χρονών) είναι κατά βάση στο χώρο της εστίασης πολλά χρόνια,σε πολύ γνωστα μαγαζιά,σαν σερβιτόρος και αργότερα υπεύθυνος,οδηγός σε τουριστικά λεωφορεία ιδιωτικά ή ξενοδοχείων,πωλητής σε εταιρία με ρούχα και εξοπλισμό εργασίας,και τα τελευταία 2+ χρόνια στο λογιστήριο ανώνυμης εταιρίας.Από άλλες γνώσεις όχι κάτι ιδιαίτερο,πολυ καλή γνώση αγγλικών,υπολογιστών(και τεχνικά) και μέχρι εκεί.Σκέφτομαι να αρχίσω να ψάχνω κάτι άλλο απο δουλειά για λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω(δεν έχουν να κάνουν με την δουλειά όμως). Υπάρχει λόγος να κάνω Linkedin? Υπάρχει ζήτηση για άτομα αυτού του επιπέδου? (Μιλάω πάντα σε επίπεδο σπουδών) Ευχαριστώ. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από LabrakisG1992
rubadub Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καλημέρα. Βλέπω ότι όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του Linkedin τελευταία. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια τιπς,τρικς,ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο όταν κάποιος φτιάχνει το προφίλ του. Επίσης,εγώ έχω τελειώσει τεχνικό λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) με ειδικότητα τεχνικός δικτύων και συστημάτων υπολογιστών(δεν έχω ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά όμως). Οι δουλειές που έχω κάνει μέχρι σήμερα(είμαι 28 χρονών) είναι κατά βάση στο χώρο της εστίασης πολλά χρόνια,σε πολύ γνωστα μαγαζιά,σαν σερβιτόρος και αργότερα υπεύθυνος,οδηγός σε τουριστικά λεωφορεία ιδιωτικά ή ξενοδοχείων,πωλητής σε εταιρία με ρούχα και εξοπλισμό εργασίας,και τα τελευταία 2+ χρόνια στο λογιστήριο ανώνυμης εταιρίας.Από άλλες γνώσεις όχι κάτι ιδιαίτερο,πολυ καλή γνώση αγγλικών,υπολογιστών(και τεχνικά) και μέχρι εκεί.Σκέφτομαι να αρχίσω να ψάχνω κάτι άλλο απο δουλειά για λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω(δεν έχουν να κάνουν με την δουλειά όμως). Υπάρχει λόγος να κάνω Linkedin? Υπάρχει ζήτηση για άτομα αυτού του επιπέδου? (Μιλάω πάντα σε επίπεδο σπουδών) Ευχαριστώ. Στην παρούσα φάση, δες το Linkedin σάν ένα On-line βιογραφικό, σαφώς υπάρχει λόγος να κάνεις. υπάρχει section για αναζήτηση εργασίας που αξίζει να κοιτάει κάποιος που ψάχνεται, αρκεί να μήν εμπιστευεται τα φίλτρα του. Πχ, το καλύτερo για εμένα είναι Location Ελλάδα και short by newest, απο ότι έχω δεί τα υπόλοιπα φίλτρα είναι στα πουλια! Για την κατασκευή προφίλ, υπάρχουν πολλα tutorials στο youtube. Το μόνο που μπορώ να πώ, φτιάξε το όσο πιο πλήρες μπορείς και δικτυώσου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα