skiabox Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα! Ισχύει ότι ο καλύτερος τρόπος να συνδεθεί ένα macbook pro με εξωτερική οθόνη είναι με σύνδεση usb-c και γιατί; Ευχαριστώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Με ό,τι έχεις διαθέσιμο και δουλεύει το συνδέεις προφανώς! 1
skiabox Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Chemical είπε Γιατί δεν χρειάζεσαι extra adapters? Οπότε εγώ που έχω ήδη έναν usb-c to HDMI adapter μπορώ να παίξω με όλα τα monitors φαντάζομαι. Ψάχνομαι για 2η εξωτερική οθόνη για development (με το macbook pro 16 κλειστό) ενώ η τωρινή οθόνη είναι συνδεδεμένη με usb-c καλώδιο. Γενικά θα έλεγες για 100% compatibility και έλλειψη προβλημάτων να πάω μόνο σε ucb-c monitor πάλι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 3 minutes ago, skiabox said: Οπότε εγώ που έχω ήδη έναν usb-c to HDMI adapter μπορώ να παίξω με όλα τα monitors φαντάζομαι. Ψάχνομαι για 2η εξωτερική οθόνη για development (με το macbook pro 16 κλειστό) ενώ η τωρινή οθόνη είναι συνδεδεμένη με usb-c καλώδιο. Γενικά θα έλεγες για 100% compatibility και έλλειψη προβλημάτων να πάω μόνο σε ucb-c monitor πάλι; Δεν υπάρχει 100% συμβατότητα με κανένα monitor, πόσο μάλλον όταν στη μέση μπαίνουν διάφοροι adapters! Αφου βρεις το monitor που σε ενδιαφέρει, κάνε ένα τελικό serach για τυχόν αναφορές πριν το αγοράσεις. Κατά 99% δεν θα έχεις θέμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
skiabox Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Οποιος θέλει ας γράψει ποιο εξωτερικό monitor χρησιμοποιεί να δω ποιες μάρκες είναι οκ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 6 minutes ago, skiabox said: Οποιος θέλει ας γράψει ποιο εξωτερικό monitor χρησιμοποιεί να δω ποιες μάρκες είναι οκ! Dell U2718Q 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, billdanos είπε Dell U2718Q Με mac mini η macbook το΄χεις συνδεδεμένο bill? Ti διαφορές έχει με imac 27 5k?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 25 minutes ago, userino said: Με mac mini η macbook το΄χεις συνδεδεμένο bill? Ti διαφορές έχει με imac 27 5k? Το δουλεύω και με το windows desktop μου και με το νέο MacBook Pro M1 και με το προηγούμενο macbook pro late 2012. H οθόνη στο iMac 27 5K πέρα από τη μεγαλύτερη ανάλυση που έχει, είναι και πιο φωτεινή από την Dell!
Chemical Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Dell U2520d (usb-c) && Dell u2717d (dp)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα