nikolastas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την αποζημίωση ενοικίου . Ενώ έχει γίνει η δήλωση για αποζημίωση και από τον ενοικιαστή και από εμένα σε επιχείρηση που άνοιξε τον Σεπτέμβρη δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα από το κράτος. Είδα σχετικό απόσπασμα για τα 5 συνηθέστερα λάθη, αλλά δεν είναι τπτ από αυτά ! Εχει καείς ιδέα για τι παίζει?
iml Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα. Απλά θα προσθέσω ότι ξερω άλλες 2 περιπτώσεις (η μια αφορά επαγγελματική στέγη) που δεν έχουν πάρει τίποτα. Κατά τα άλλα διαφημίζουν παντού στα ΜΜΕ για τα χρήματα που έχουν δώσει σύμφωνα με τις εξαγγελίες.
DimosthenisG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 εγώ τα πήρα μια χαρά Iban δηλώσατε?
nikolastas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε εγώ τα πήρα μια χαρά Iban δηλώσατε? ΝΑΙ
GREGORYMO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, nikolastas είπε Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την αποζημίωση ενοικίου . Ενώ έχει γίνει η δήλωση για αποζημίωση και από τον ενοικιαστή και από εμένα σε επιχείρηση που άνοιξε τον Σεπτέμβρη δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα από το κράτος. Είδα σχετικό απόσπασμα για τα 5 συνηθέστερα λάθη, αλλά δεν είναι τπτ από αυτά ! Εχει καείς ιδέα για τι παίζει? Μήπως είναι ΑΛΛΗ η ημερομηνία που ενοικίασε και ΑΛΛΗ η έναρξη στην εφορία ?
nikolastas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μήπως είναι ΑΛΛΗ η ημερομηνία που ενοικίασε και ΑΛΛΗ η έναρξη στην εφορία ? Δηλαδή άλλη η ημερομηνία του συμβολαίου και άλλη και η ημερομηνία που άνοιξε η επιχείρηση να δουλεύει;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nikolastas είπε Δηλαδή άλλη η ημερομηνία του συμβολαίου και άλλη και η ημερομηνία που άνοιξε η επιχείρηση να δουλεύει; ΝΑΙ. Πρώτα, δεν ενοικιάσεις τον χώρο και ΜΕΤΑ κανείς έναρξη στην εφορία κτλ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα