giorgos_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σας χρείαζομαι βοήθεια . 1)Θελω να βρω εναν τροπο ωστε τα αρχεια του υπολογιστη να αποθηκευονται αυτοματα σε καποιο cloud δλδ words,excel,pdf κυριως με ενδιαφερει με το που κανω αποθηκευση στον τοπικο υπολογιστη να αποθηκευεται και αυτοματα και να μπορω μετα απο αλλον υπολογιστη να συνεχισω την επεξεργασια του απο εκει που αφησα το αρχειο. 2)Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και με προγραμματα;τι εννοω ,χρησιμοποιω συγκεκριμενα λογιστικα προγραμματα για την δουλεια μου,που μεχρι τωρα παιρνω χειροκινητα backup και τα αποθηκευω.Μπορω καπως αυτοματα με το που δημιουργηθει το αρχειο να ανεβαινει;ξερω τον φακελο ή καλυτερα επιλεγω εγω τον φακελο που θα βγει το back up. και επισης εαν εγκαταστησω το προγραμμα σε αλλον υπολογιστη να εχω τα αρχεια μου εμφανη και εκει δηλαδη να δουλευω το προγραμμα ''γεμισμενο και να τρεχει κανονικα΄'' Δεν ξερω αν καποιος γνωριζει αλλα θα με βοηθουσε πολυ καποια πληροφορια. ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Ολα τα clouds τo κάνουν αυτό που λες dropbox klp 1
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, giorgos_t είπε Καλησπέρα σας χρείαζομαι βοήθεια . 1)Θελω να βρω εναν τροπο ωστε τα αρχεια του υπολογιστη να αποθηκευονται αυτοματα σε καποιο cloud δλδ words,excel,pdf κυριως με ενδιαφερει με το που κανω αποθηκευση στον τοπικο υπολογιστη να αποθηκευεται και αυτοματα και να μπορω μετα απο αλλον υπολογιστη να συνεχισω την επεξεργασια του απο εκει που αφησα το αρχειο. 2)Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και με προγραμματα;τι εννοω ,χρησιμοποιω συγκεκριμενα λογιστικα προγραμματα για την δουλεια μου,που μεχρι τωρα παιρνω χειροκινητα backup και τα αποθηκευω.Μπορω καπως αυτοματα με το που δημιουργηθει το αρχειο να ανεβαινει;ξερω τον φακελο ή καλυτερα επιλεγω εγω τον φακελο που θα βγει το back up. και επισης εαν εγκαταστησω το προγραμμα σε αλλον υπολογιστη να εχω τα αρχεια μου εμφανη και εκει δηλαδη να δουλευω το προγραμμα ''γεμισμενο και να τρεχει κανονικα΄'' Δεν ξερω αν καποιος γνωριζει αλλα θα με βοηθουσε πολυ καποια πληροφορια. ευχαριστω Εκτός από το Dropbox που αναφέρθηκε δες αν θες και το Mega 🙂 και Onedrive 🙃
giorgos_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ολα τα clouds τo κάνουν αυτό που λες dropbox klp Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα να ρωτήσω για τα προγράμματα και πιο πολύ. εννοώ πως μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές. 1 ώρα πριν, kormos είπε Εκτός από το Dropbox που αναφέρθηκε δες αν θες και το Mega 🙂 και Onedrive 🙃 Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα να ρωτήσω για τα προγράμματα και πιο πολύ. εννοώ πως μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, giorgos_t είπε Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα να ρωτήσω για τα προγράμματα και πιο πολύ. εννοώ πως μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές. Tα ίδια λέμε και τα ιδια προτείνουμε Οταν εγκαταστήσεις το px το dropbox τοτε αυτο κάνει, αυτο που περιγράφεις "χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές"
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, giorgos_t είπε Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα να ρωτήσω για τα προγράμματα και πιο πολύ. εννοώ πως μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές. Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα να ρωτήσω για τα προγράμματα και πιο πολύ. εννοώ πως μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές. Κάνε κάποιο απ' όσα αναφέρθηκαν εγκατάσταση και δοκιμή ή διάβασε ακριβώς στις επίσημες σελίδες. Στα λέει παραπάνω και ο @NikosKallithea 🙃 Με την περιγραφή σου, έλαβες απαντήσεις για αυτό που ζητάς... 🙂
giorgos_t Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, kormos είπε Κάνε κάποιο απ' όσα αναφέρθηκαν εγκατάσταση και δοκιμή ή διάβασε ακριβώς στις επίσημες σελίδες. Στα λέει παραπάνω και ο @NikosKallithea 🙃 Με την περιγραφή σου, έλαβες απαντήσεις για αυτό που ζητάς... 🙂 Οκκ θα το προσπαθήσω να σαι καλά 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Tα ίδια λέμε και τα ιδια προτείνουμε Οταν εγκαταστήσεις το px το dropbox τοτε αυτο κάνει, αυτο που περιγράφεις "χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές" Εντάξει ευχαριστώ θα το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα