thelos257 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα τεραστειο παραξενο παραδοξο πρωτακουστο προβλημα με το Messenger του Facebook. Λεει δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ οπως επισης και συνδεση.. Το ανεκδοτο της υποθεσης ολης ειναι πως ειμαι απο τον επιτραπεζιο μου υπολογιστη με καλωδιο και οχι απο καποιο κινητο τηλεφωνο με wifi ή με 4G αλλα και παλι δεν θα πρεπε να υπηρχε προβλημα. Τι μπορω να κανω δεν μπορω να στειλω μηνυματα καν. Πιστευω οτι το Facebook και το Μεσσενγερ τοσο στο iOS οσο και στο Android εγιναν σπουπιδια βαρετα στο συστημα μας. Χαλασαν καταστρεψαν τις ιδιες τους τις εφαρμογες. ΕΛΕΟΣ. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από thelos257
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μην τρελαίνεσαι το ίδιο θέμα εχω κι εγω και ειναι και στον υπολογιστή. Θα φτιάξει. 1
naimore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει γενικό πρόβλημα παντού https://www.news247.gr/technologia/facebook-epese-to-messenger.9154456.html Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από naimore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα