zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Είναι αρκετά ακριβό το Κιτ. Βρίσκεις ίδια με 200-250€. Δες και ebay.
johnbond Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Για αυτό το Κιτ τι γνώμη έχετε; Η τιμή ξεφεύγει λίγο αλλά είναι επώνυμο και επίσης μερικώς αδιάβροχο και φαντάζομαι ότι μπορεί να βγάλει περισσότερα χρόνια χωρίς προβλήματα. Αξίζει η διαφορά από ένα noname; https://www.amazon.de/-/en/Bafang-brushless-cassette-G060-750-mounting/dp/B08W9BFL1P Ξέρετε αν το στέλνουν από ευρωπη γιατί με amazon.de δεν έχω εμπειρία.
korakios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Για μοτέρ δε θα ανησυχούσα και πολύ. Ένα φθηνό που έχω βάλει κομπλέ είναι, σίγουρα αδιάβροχο μιας και έχω φάει νεροποντές και 2-3 φορές που το έχω ζορίσει δεν έπαθε τίποτα. Η μπαταρία είναι το πιο σημαντικό
johnbond Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 https://www.ebay.de/itm/26-28-E-Bike-Umbausatz-Elektrofahrrad-Ebike-Motor-Kit-Conversion-1000W-1500W-/265062273893 Μάλλον κατέληξα σε αυτό.. Στις 26" έχει δύο επιλογές. Κανονικό και Φαρδύ λάστιχο. Ποιό πρέπει να επιλέξω για mtb; Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δεν είμαι σίγουρος κι εγώ αλλά θα έλεγα κανονικό. Αυτή είναι νορμάλ τιμή, μια χαρά!
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Αν είναι για πίσω θα επέλεγα πιο χοντρό λάστιχο για μικρή επιπλέον μείωση των κραδασμών
johnbond Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε Αν είναι για πίσω θα επέλεγα πιο χοντρό λάστιχο για μικρή επιπλέον μείωση των κραδασμών Αν είναι μόνο το λάστιχο δε με ενδιαφέρει. Έτσι και αλλιώς διαβάζω οτι αυτά τα λάστιχα δεν είναι καλά οπότε μπορώ να κρατήσω το δικό μου. Αλλά σκέφτομαι μήπως είναι και η ζαντα διαφορετική. Και με τα γερμανικά δε βγάζω άκρη. Μήπως το λεπτό είναι για δρόμου; 🤔 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από johnbond
johnbond Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Λοιπόν, τα πράγματα ήρθαν και τα έβαλα πάνω... Και ενώ δούλευε κανονικά και πήγαινα νορμάλ όταν δοκίμασα να ανέβω μια ανηφόρα με τέρμα γκάζια μετά από λίγο έσβησαν τα πάντα και κάηκε η ασφάλεια της μπαταρίας. Η μπαταρία είναι η Greencell 48v 18ah ή οποία έχει current 18a continuous 35amax... Είναι λίγα για το 1000άρι μοτέρ; η ασφάλεια που κάηκε είναι 20a. η μπαταρία είναι 13s6p και έχει panasonic cells. Δεν έπρεπε να βγάζει περισσότερο current? Άμα βάλω 25άρα ασφάλεια θα έχει θέμα;
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Το πάθαινα κι εγώ αυτό, έβαλα τη μεγαλύτερη ασφάλεια που προβλεπόταν από την μπαταρία. Δηλαδή μπορείς να έχεις ίδια ασφάλεια σε μοτέρ και μπαταρία. 1
κουξκουκ Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Παιδιά έψαχνα για έναν φίλο μου να κάνουμε την μετατροπή γιατί δεν θέλει και δεν μπορεί να διαθέσει πολλά λεφτά για ηλεκτρικό ποδήλατο,πως πάνε οι μετατροπές σας; Πόσο εύκολα το φτιάξατε; Σκέφτεται να δώσει μέχρι 300-350€ είναι εφικτό;
korakios Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 59 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Παιδιά έψαχνα για έναν φίλο μου να κάνουμε την μετατροπή γιατί δεν θέλει και δεν μπορεί να διαθέσει πολλά λεφτά για ηλεκτρικό ποδήλατο,πως πάνε οι μετατροπές σας; Πόσο εύκολα το φτιάξατε; Σκέφτεται να δώσει μέχρι 300-350€ είναι εφικτό; δύσκολο αλλά μπες fb και ρώτα , έχει ένα κάρο έμπορους παλιότερα έπαιζε ένα έτοιμο (απο μετατροπή) στα 450€ , δηλαδή μπορεί να βγάζουν καμια προσφορά πλέον λίγοι έχουν κιτ και έτοιμες μετατροπές μιας και είναι παράνομα στη μπανανία (λόγω ψευτοεπιδοτήσεων) 1
κουξκουκ Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε δύσκολο αλλά μπες fb και ρώτα , έχει ένα κάρο έμπορους παλιότερα έπαιζε ένα έτοιμο (απο μετατροπή) στα 450€ , δηλαδή μπορεί να βγάζουν καμια προσφορά πλέον λίγοι έχουν κιτ και έτοιμες μετατροπές μιας και είναι παράνομα στη μπανανία (λόγω ψευτοεπιδοτήσεων) Δεν έχω fb και δεν ήξερα για αυτά που ανέφερες
korakios Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Δεν έχω fb και δεν ήξερα για αυτά που ανέφερες πλέον θέλουν πιστοποίηση και εκτός των 25χλμ/ωρα απαγορεύτηκε το χειρόγκαζο γιαυτό και δε βρίσκεις εύκολα online κάνε μια γύρα σε ποδηλατάδικα ή πάρε τηλέφωνα/email , όλο και κάτι θα παίζει . Ή κοιτάτε για μεταχειρισμένο χωρίς μπαταρία και παίρνετε οι ίδιοι καινούρια Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από korakios 1
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στο ebay έχει πάντως από Ευρώπη με 200-250€ κάπου εκεί. Αλλά θέλει κι άλλα τόσα η μπαταρία τουλάχιστον. Με 300-350 νομίζω δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα