Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! 
Θα ήθελα να κάνω αίτηση για έκδοση πιστωτικής κάρτας. Ο λόγος είναι ότι θέλω να αγοράσω κάποια προϊόντα με άτοκες δόσεις και, όπως καταλαβαίνετε, δεν γίνεται χωρίς πιστωτική κάρτα. 
Άνοιξα το παρόν θέμα, διότι θέλω να απευθύνω κάποιες ερωτήσεις σε κατόχους πιστωτικής κάρτας.

1) Είδα ότι οι πιστωτικές κάρτας έχουν κάποια ετήσια συνδρομή, αλλά κάποιες τράπεζες, όπως η Εθνική, σου δίνουν δωρεάν τον πρώτο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα σε χρεώσουν μετά το πέρας του έτους;

2) Έστω ότι βγάζω μία κάρτα και μου ένα μέγιστο πιστωτικό όριο δίνουν όριο 1000€ και αγοράζω ένα προϊόν των 200€ σε 4 άτοκες δόσεις; 
α) Κάθε μήνα θα φεύγει ένα 50αρικο και το μέγιστο πιστωτικό μου όριο θα είναι 800€;
β) Κάθε μήνα θα φεύγει ένα 50αρικο + ο τόκος τής τράπεζας; 
γ) Αν ισχύει το β, γιατί ονομάζονται άτοκες δόσεις;

Δημοσ.

1) Ναι. Αν και κάποιες δεν χρεώνουν συνδρομή όταν εχει ξεπεράσει καποιο ποσο αγορών κατ'ετος. 

2. α)τον μήνα που θα κάνεις την αγορά θα είναι 800. Τον επόμενο που θα έχει πληρώσει 50, το όριο θα είναι 850 κλπ. Μετά από 4 μήνες αν δεν έχεις κάνει αλλαγές αγορές θα εινι πάλι 1000.

β)Τόκοι εφόσον  πληρώνεται η δόση στην ώρα της δεν υπάρχουν. 

γ) βλεπε β

Δημοσ.

Επίσης σχετικά με το 1) οι περισσότερες τράπεζες -εαν οχι ολες- εαν κάνεις αγορές άνω των 4000 ευρώ ετησίως δεν σε χρεώνουν το ετήσιο πάγιο. Παρεμπιπτόντως το ετήσιο πάγιο είναι 30ευρώ, δεν είναι κάτι τρομερό!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, didaskalop είπε

1) Ναι. Αν και κάποιες δεν χρεώνουν συνδρομή όταν εχει ξεπεράσει καποιο ποσο αγορών κατ'ετος. 

2. α)τον μήνα που θα κάνεις την αγορά θα είναι 800. Τον επόμενο που θα έχει πληρώσει 50, το όριο θα είναι 850 κλπ. Μετά από 4 μήνες αν δεν έχεις κάνει αλλαγές αγορές θα εινι πάλι 1000.

β)Τόκοι εφόσον  πληρώνεται η δόση στην ώρα της δεν υπάρχουν. 

γ) βλεπε β

52 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Επίσης σχετικά με το 1) οι περισσότερες τράπεζες -εαν οχι ολες- εαν κάνεις αγορές άνω των 4000 ευρώ ετησίως δεν σε χρεώνουν το ετήσιο πάγιο. Παρεμπιπτόντως το ετήσιο πάγιο είναι 30ευρώ, δεν είναι κάτι τρομερό!

Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...