filip123go Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, έχει τρεις μήνες τώρα που ένα συγκεκριμένο κατάστημα επιμένει να μου στέλνει newsletter. Αυτό γίνεται 2-4 φορές το μήνα. Την πρώτη φορά πάτησα unsubscribe, μετά από 1 βδομάδα πάλι newsletter. Τους στέλνω mail να τους πω ότι θέλω να με βγάλουν από την λίστα τους, μου λένε εντάξει (τα έχω τα email), μετα από 2 βδομάδες πάλι email, βάζω το domain στα spam. Σήμερα , πάλι newsletter στο inbox (μάλλον από διαφορετικό domain). Ξέρει κάνεις τι θα μπορούσα να κάνω; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από filip123go
filip123go Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μαρκαρε το ως σπαμ . To έκανα. Το τελευταίο ήρθε από διαφορετικό domain. Και μόλις κοίταξα και τα σπαμ μου. Σταθερά 1 φορά τη βδομάδα έρχεται. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από filip123go
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, filip123go είπε To έκανα. Το τελευταίο ήρθε από διαφορετικό domain. ξανακάνε το.
mary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Κοινοποίησε το μεηλ που απεγγεγραφηκες και με μια μικρή περιγραφή στο συνήγορο του καταναλωτή.
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τυχερός εισαι αν σου έρχεται μόνο μια φορά την εβδομάδα. Μαρκαρε και το καινούριο email τους ως spam και θα σταματήσουν μεχρι να φτιάξουν άλλο, δεν νομίζω να έχουν και πολλά emails για να στέλνουν.
natasssa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ σε μια ανάλογη περίπτωση τους έστειλα mail και τους ζήτησα να διαγράψουν τελείως όλα τα προσωπικά δεδομένα μου από τις βάσεις δεδομένων τους βάσει του gdpr, μου απάντησαν πως τα διέγραψαν και δεν μου ξαναέστειλαν τίποτα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα