Katia1970 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα! Θα ήθελα όταν στην τηλεόραση βάζουν ξένες ταινίες να μπορώ να τις βλεπω και στο ίντερνετ χωρίς να μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν μπορώ να της δω , λόγω πνευματικών δικαιωματων. Για παράδειγμα χθες στις 10 το βράδυ είχε μια ξένη ταινία στο Star , μπαίνω λοιπόν μέσω ίντερνετ εκείνη την ώρα για την δω και δεν με αφήνε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.Μηπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για anroid τηλεόρασεις και κινητά μέσω τις οποίας να μπορώ να βλέπω τα πάντα στην live tv χωρίς πνευματικά δικαιώματα? Κατέβασα από το play store το Greek tv αλλά δεν έκανε δουλειά , έβλεπα ολα τα προγράμματα της τηλεόρασης εκτός από τις ξένες ταινίες.
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Όχι δε γίνεται. Ότι έχει το βρίσκεις αλλού και το βλέπεις και χωρίς διαφημίσεις και όποτε θες 1
Katia1970 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μου είχαν πει παλιά ότι γίνεται αλλά δεν θυμάμαι το προγραμμα
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, Katia1970 είπε Καλημέρα! Θα ήθελα όταν στην τηλεόραση βάζουν ξένες ταινίες να μπορώ να τις βλεπω και στο ίντερνετ χωρίς να μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν μπορώ να της δω , λόγω πνευματικών δικαιωματων. Για παράδειγμα χθες στις 10 το βράδυ είχε μια ξένη ταινία στο Star , μπαίνω λοιπόν μέσω ίντερνετ εκείνη την ώρα για την δω και δεν με αφήνε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.Μηπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για anroid τηλεόρασεις και κινητά μέσω τις οποίας να μπορώ να βλέπω τα πάντα στην live tv χωρίς πνευματικά δικαιώματα? Κατέβασα από το play store το Greek tv αλλά δεν έκανε δουλειά , έβλεπα ολα τα προγράμματα της τηλεόρασης εκτός από τις ξένες ταινίες. Πνευματικά δικαιώματα = είναι ξεκάθαρος ο όρος 🙂 Να τα παρακολουθείς μέσω κεραίας 🙃
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Katia1970 είπε Μου είχαν πει παλιά ότι γίνεται αλλά δεν θυμάμαι το προγραμμα Δεν μπορεί να γίνει αφού δεν το εκπέμπει το ίδιο το κανάλι. Αν το εκπέμπει εκτός Ελλάδας θα μπορούσε να γίνει με vpn. Βαλε ένα stremio και τέλος Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από adi32
andreas1gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, Katia1970 είπε Τι είναι το stremio,,? Google... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα