GamingRoom Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας !!! Εγω θελω να αγορασω ενα ps vita απο ιαπωνια τιμη κονσολας 122 + 8 ευρω μεταφορικα = 130 ευρωπουλα θα το στειλουν με DHL ή Fedex , ποσο θα ειναι η εξτρα χρεωση ??? Επισης απο Αγγλια ξερετε αν ισχυει το ιδιο ??? Η λογικα επειδη ειναι Ευρωπαικη ενωση δεν υπαρχουν τετοιοι φοροι . Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από GamingRoom
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GamingRoom είπε Καλησπερα σας !!! Εγω θελω να αγορασω ενα ps vita απο ιαπωνια τιμη κονσολας 122 + 8 ευρω μεταφορικα = 130 ευρωπουλα θα το στειλουν με DHL ή Fedex , ποσο θα ειναι η εξτρα χρεωση ??? Επισης απο Αγγλικα ξερετε αν ισχυει το ιδιο ??? Η λογικα επειδη ειναι Ευρωπαικη ενωση δεν υπαρχουν τετοιοι φοροι . Ρώτα τον αποστολέα να σου πει... "Ναι Αγγλικά ξέρω..." Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από kormos
GamingRoom Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοουσα αν απο Αγγλια ισχυει το ιδιο ... Ρωταω αλλα ουτε αυτοι ξερουν να μου πουν ακριβως ... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από GamingRoom
geosoftgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) @GamingRoom Αγγλία δεν είναι Ευρωπαϊκή Ένωση Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από geosoftgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα