Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα παιδιά, έχω μια σοβαρή ερώτηση όντας άσχετος στον χώρο των αγορών από εξωτερικό. Παρήγγειλα από το ebay.co.uk της Αγγλίας ένα δέμα, ένα ρούχο τέλος πάντων αξίας συνολικά 63ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Λέει ότι θα έρθει με Royal Mail International. Το ερώτημα που μου γεννιέται όμως είναι το πόσο θα πληρώσω από φόρους για αυτό το δέμα όταν έρθει Ελλάδα ; Γιατί από ότι ξέρω παρότι η Αγγλία βγήκε από την Ε.Ε ( ανάθεμα την ώρα και την στιγμή ) και επίσημα από 1/1/21 , δεν υπάρχουν δασμοί. Όποιος γνωρίζει περί του θέματος, θα χαρώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ
andreas1gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, HarisManUTD είπε καλησπέρα παιδιά, έχω μια σοβαρή ερώτηση όντας άσχετος στον χώρο των αγορών από εξωτερικό. Παρήγγειλα από το ebay.co.uk της Αγγλίας ένα δέμα, ένα ρούχο τέλος πάντων αξίας συνολικά 63ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Λέει ότι θα έρθει με Royal Mail International. Το ερώτημα που μου γεννιέται όμως είναι το πόσο θα πληρώσω από φόρους για αυτό το δέμα όταν έρθει Ελλάδα ; Γιατί από ότι ξέρω παρότι η Αγγλία βγήκε από την Ε.Ε ( ανάθεμα την ώρα και την στιγμή ) και επίσημα από 1/1/21 , δεν υπάρχουν δασμοί. Όποιος γνωρίζει περί του θέματος, θα χαρώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ 15€ εκτελωνισμό + φπα 24% επί της τελικής τιμής μαζί με τα μεταφορικά 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Aν έψαχνες λιγάκι θα το εύρισκες
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Aν έψαχνες λιγάκι θα το εύρισκες Φίλε αυτό που στέλνεις είναι προ Brexit. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Άλλοι λένε δεν έχει δασμούς, ο φίλος πάνω είπε για 15ευρώ...
andreas1gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, HarisManUTD είπε Φίλε αυτό που στέλνεις είναι προ Brexit. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Άλλοι λένε δεν έχει δασμούς, ο φίλος πάνω είπε για 15ευρώ... Άλλο οι δασμοί.... Άλλο ο φπα... άλλο τα έξοδα εκτελωνισμού... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από andreas1gr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλά κατάλαβα... Από 30 μεριές ψάχνουν να τα αρπάξουν. Πάλι καλά που όσα και να με χρεώσουν το έχω βρει σε καλή τιμή...
andreas1gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, HarisManUTD είπε Καλά κατάλαβα... Από 30 μεριές ψάχνουν να τα αρπάξουν. Πάλι καλά που όσα και να με χρεώσουν το έχω βρει σε καλή τιμή... Ότι ισχύει στην Ελλάδα, ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και σχεδόν παντού στον πλανήτη Γη....
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, HarisManUTD είπε Φίλε αυτό που στέλνεις είναι προ Brexit. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Άλλοι λένε δεν έχει δασμούς, ο φίλος πάνω είπε για 15ευρώ... Απλός δεν το διάβασες, αν το διάβαζες δεν θα είχες απορίες
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, andreas1gr είπε Ότι ισχύει στην Ελλάδα, ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και σχεδόν παντού στον πλανήτη Γη.... Ναι το κατάλαβα ρε φίλε απλά, ανάθεμα τα ταχυδρομεία. 30ευρώ για ένα παλιοδέμα... Δεν παίρνω καλύτερα την ryanair να πάω στην Αγγλία στο σπίτι του να μου το δώσει; 🤪 Για Ισραήλ ξέρετε αν υπάρχει επιβάρυνση ; 19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Απλός δεν το διάβασες, αν το διάβαζες δεν θα είχες απορίες Εντάξει , το πιασα το νόημα εν τέλει όπως και να έχει... Ή μάλλον αυτοί μου έπιασαν, ξέρετε τι...
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, HarisManUTD είπε 🤪 Εντάξει , το πιασα το νόημα εν τέλει όπως και να έχει... Ή μάλλον αυτοί μου έπιασαν, ξέρετε τι... Αυτό ηταν επιλογή των Άγγλων, τωρα οποίος έπιασε τι είναι άλλο θεμα και θα φανεί στο μέλλον. Πάντως εμείς το πιάσαμε ήδη
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, HarisManUTD είπε Ναι το κατάλαβα ρε φίλε απλά, ανάθεμα τα ταχυδρομεία. 30ευρώ για ένα παλιοδέμα... Δεν παίρνω καλύτερα την ryanair να πάω στην Αγγλία στο σπίτι του να μου το δώσει; 🤪 Για Ισραήλ ξέρετε αν υπάρχει επιβάρυνση ; Εντάξει , το πιασα το νόημα εν τέλει όπως και να έχει... Ή μάλλον αυτοί μου έπιασαν, ξέρετε τι... Το Ισραηλ συμμετέχει στην Eurovision αλλά όχι στην EU.
andreas1gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, HarisManUTD είπε Για Ισραήλ ξέρετε αν υπάρχει επιβάρυνση ; Υπάρχει η ίδια επιβάρυνση για όλες τις τρίτες χώρες...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Υπάρχει η ίδια επιβάρυνση για όλες τις τρίτες χώρες... άρα αν πάρω κάτι από Ισραήλ 108 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά θα πληρώσω 26 ευρώ ΦΠΑ και 15 εκτελωνισμό δηλαδή 41 ευρώ πάνω ;
andreas1gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, HarisManUTD είπε άρα αν πάρω κάτι από Ισραήλ 108 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά θα πληρώσω 26 ευρώ ΦΠΑ και 15 εκτελωνισμό δηλαδή 41 ευρώ πάνω ; Ναι αν έρθει με το ταχυδρομείο. Αν έρθει με ιδιωτικές εταιρείες, εκτός από τον ΦΠΑ, τα έξοδα εκτελωνισμού θα τα αναζητήσεις στους αντίστοιχους καταλόγους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα