Προς το περιεχόμενο

Η AMD θα ανακοινώσει τις νέες κάρτες γραφικών της σειράς Radeon RX 6000 στις 3 Μαρτίου


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η οικογένεια GPU των Big Navi θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Η AMD είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ανακοίνωση των νέων καρτών γραφικών της σειράς Radeon RX 6000. Στην έκθεση CES η εταιρία είχε υποσχεθεί πως θα έχει περισσότερες GPU για desktop υπολογιστές για το πρώτο εξάμηνο του έτους, έτσι λοιπόν, τηρώντας αυτή την υπόσχεση, η AMD θα ανακοινώσει τις νέες κάρτες στις 3 Μαρτίου Τετάρτη, στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή, η σειρά Big Navi της AMD αποτελείται από τρία μοντέλα, RX 6900 XT, RX 6800 XT και RX 6800 με προτεινόμενες τιμές πώλησης στα 999$, 649$ και 579$ αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις πρόσφατες αναφορές, η AMD θα ανακοινώσει δύο κάρτες γραφικών, τις RX 6700 XT και RX 6700. Η RX 6700 XT θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη σε επιλεγμένους εμπόρους λιανικής και αναμένεται να είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της RTX 3060 της NVIDIA.

Τώρα, αν θα καταφέρει κάποιος να αγοράσει αυτές τις νέες κάρτες γραφικών, είναι ένα εντελώς διαφορετικό ερώτημα. Τόσο οι νέες GPU της AMD όσο και της NVIDIA, είναι δύσκολο να βρεθούν σε διαθεσιμότητα λόγω της περιορισμένης προσφοράς και της αυξημένης ζήτησης κυρίως από χρήστες που ασχολούνται με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Μάλιστα, οι ελλείψεις ήταν τόσο σοβαρές που η NVIDIA αναγκάστηκε πρόσφατα να στραφεί στις σχεδόν 5 ετών GTX 1050 Ti ώστε να έχει «κάτι» να προσφέρει στους χρήστες ως μία «εναλλακτική».


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ανακοινώνει, κυκλοφορία αργότερα...διαθεσιμότητα της προκοπής σε κάνα χρόνο. 😛

Το λέει και το άρθρο άλλωστε: "η AMD θα ανακοινώσει δύο κάρτες γραφικών". Τουλάχιστον να μην τις πάρει και τις δύο ο ίδιος αλλά κάπως να μοιραστούν.

  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Chemical Engineer είπε

Μόνο 6700xt θα ανακοινώσει λογικά.

Θα πόνταρα 399 με απόδοση κοντά στην 3060 ti

Αν υπαρξουν καρτες που δεν πιστευω,την 5700ΧΤ την βλεπω στο 600αρι ή και λιγο παραπανω και 500 η 6700.Μπορει να ειμαι και φθηνος τωρα που το ξανασκεφτομαι και να πανε και πιο πανω οι τιμες αλλα τι μας νοιαζουν οι τιμες ρε παιδια,αφου καρτες δεν υπαρχουν.

Μόλις τώρα, balt123 είπε

1) γιατι 6000 ? τι έγιναν οι 4000 και 5000?

2) εδώ δεν έχουν κυκλοφορήσει καλά καλά (ή έστω δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στις 3000) και κυκλοφορεί τις καινούργιες? περίεργο αλλά κάτι θα ξέρουν παραπάνω απο μένα φαντάζομαι :P
3) όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να πουλιέται μέχρι και 100€ η gt 710 δεν θέλω να ξέρω πόσα νεφρά θες για να πάρεις την 6000.. κατα τα άλλα, καλως να έρθουν κι αυτές 

Μπερδεψες την AMD με την Nvidia φιλος,λογικο βεβαια ετσι που τα εχουν κιανει με τιμες και διαθεσιμοτητες,εχουμε χασει τον μπουσουλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπρεπε όμως να το βγάλει μαζί  και για τις 3080, 3090. Τουλάχιστον αυτές έχουν και κάτι μήνες στην αγορά, 3060 παίζει να μην έχει κανένας.

Επεξ/σία από Silverage
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, makis269 είπε

Τιμή 3.500 ευρώ .μτχ στο σομνια .

Κάτσε σε καμία ώρα θα ανέβει αγγελία που θα τις πουλάει κάποιος που θα τις παραλάβει μέσα στο Μάρτιο !

Επεξ/σία από sociawaste
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευκαιρια για αλλα χομπι αυτο πεθανε . Το εχουν ξεφτιλισει τοσο που απλα δε αξιζει να αχολειται κανεις . και αν γινει αυτο τοτε μονο θα δουμε καρτες και σε τιμες προκοπης μεχρι τοτε αφηστε να περνουν καρτες μινερς και να χαιρονται οι εταιριες παραγωγης . Το ολο θεμα ειναι γελιοιο απλα και πληρως ξεφτιλισμενο βρωμαει εκμεταλευση και κοροιδια απο το 2018 .  οπου τα ιδια κανανε παλι . Α και συνχαρητηρια στη nvidia που εβγαλε μια καρτα στα 600-800 ευρω απιστευα ποσα πλεον τεσπα, και εχει επιδοσεις λιγακιιιιι καλυτερες απο μια 1080 που τηνε περνες 300 μετα βιας 350 συχναρητηρια στη κοροιδια λοιπον nvidia kai AMD 

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...