tzitzikas2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλημέρα. Έχω μια prepaid card της Eurobank που λήγει αυτό τον μήνα (exp date 3/2021). Μέσα στην κάρτα έχω κάποιο υπόλοιπο περίπου 40Ε που θα ήθελα να το μεταφέρω στο balance του paypal λογαριασμού μου για να μην βγάλω ακόμα κάρτα , και να μπορώ να αγοράσω κάτι τους επόμενους μήνες. Προσπαθώ να το κάνω μέσα απο το paypal αλλα μου ζητάει να συνδεθεί με την τράπεζα και να γράψω IBAN και να στείλει στοιχεία στην τράπεζα. Γινεται με άλλο τρόπο?. Στην τράπεζα έχω 3 λογαριασμούς που και οι 3 είναι συνδεδεμένοι με την prepaid card για να μπορεί να φορτιστεί απο όποιον λογαριασμό θέλω. Θα ήθελα να αποφύγω τέτοια διαδικασία. Με άλλο τρόπο πιο απλά δεν γίνεται? Ευχαριστώ
Hapatingo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δοκίμασε μέσα από το paypal.me Διαφορετικά στείλε τα χρήματα σε paypal φίλου/ γνωστού και τούμπαλιν. Να φτιάξεις δεύτερο λογαριασμό δεν σου λέω γιατί δεν αξίζει για την περίπτωση που περιγράφεις. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 λοιπόν έκανα αυτό με το paypal φίλου/ γνωστού, αλλα κατα λάθος αντί να γράψει σοτ τέλος com, εγραψε con, δεν το πρόσεξα στην βιασύνη μου, τα έστειλα και στο καπάκι που το κατάλαβα έκανα cancel την μεταφορά. Κανονικά μου γράφει το paypal οτι έγινε cancel και επιστροφή των χρημάτων. Μετά ξαναδοκίμασα όμως με το σωστό μαιλ και λεει οτι δεν μπορεί να εκτελεστεί με αυτον τον τρόπο και να δοκιμάσω απο άλλη κάρτα. Μαλλον έχει γίνει η αρχική χρέωση της κάρτας και δεν φαίνεται ακόμα η επιστροφή. Στην κάρτα στην τράπεζα δεν φαίνεται κάποια ενέργεια (πληρωμή ή επιστροφή χρημάτων). Λογικά θέλει 1-2 μέρες για να μπορέσω να κάνω την διαδικασία? δείτε και την εικόνα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? ευχαριστώ
johnmegarythmos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Η καρτα σου η prepaid θα σου ερθει η ανανεωση κανονικα θα επρεπε να την ειχες καταργησει νωριτερα αμα δεν την ηθελες , τωρα εκανες ολο αυτο και θα χρεωθεις και την ανανεωση της καρτας σου , εγω αυτο νομιζω οτι θα γινει. Παντως να ζητησεις χρηματα απο φιλο και να βαλεις ενα αλλο email και μετα σε αυτο να μπεςι και μετα να βαλεις τα στοιχεια της καρτας σου για να γινει η χρεωση και να μπουνε στο paypall balance γινεται. Δοκιμασε το οταν σου επιστραφουνε τα χρηματα. Τελος ενας φιλος μου εχει συνδεσει λογαριασμο στην alpha bank με το paypall , και βαζει χρηματα στον λογαραισμο του στην alpha bank και μετα κανει μεταφορα χρηματων στο λογαριασμο του paypall και του χρεωνει 1 ευρω επιπλεον προμηθεια η αλφα και του μπαινουνε στον λογαριασμο του στο paypall balance. Σιγουρα θα υπαρχει τροπος και μεσω eurobank , καλυτερα να εκανες αποφορτιση της καρτας σου με οποιο κοστος να μετα μεταφορα μεσω λογαριασμου . Θελει καποιο χρονο να γινει η συνδεση με το iban μου ειχε πει ετρεχε στην τραπεζα αλλα του εχει λυσει τα χερια ( δεν την εχω κανει την διαδικασια προσωπικως ), επισης οτι χρηματα βαζεις στο paypall balance δεν μετριουνται στο αφορολογητο , οποτε κανει αγορες μονο με paypall balance και δεν τον νοιαζει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα