Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Ειχα κανει μια αγορα απο EBAY στην αγγλια και αποδειχτηκε οτι το προιον που μου εστειλαν ηταν ελαττωματικο.Πηγα στα ΕΛΤΑ να ρωτησω τιμες και διαδικασια και μου εδωσε ενα φυλαδιο που αναγραφει την διαδικασια.Το μεγαλυτερο κομματι αυτης της διαδικασιας ειναι οτι ζηταει ενα σκασμο  πληροφοριες τελωνισμου για τις οποιες δεν εχω ιδεα.(δασμολογικους κωδικους.Κωδικοι αναφορας εισαγωγεα,αριθμους αθειας αριθμους πιστοποιητικου και αριθμους τιμολογιου.λιγη βοηθεια γιατι και ο seller απο το ebay απανταει μια φορα την ημερα και με αυτον δεν βγαζω ακρη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, virusgr1 είπε

Γεια σας παιδια.Ειχα κανει μια αγορα απο EBAY στην αγγλια και αποδειχτηκε οτι το προιον που μου εστειλαν ηταν ελαττωματικο.Πηγα στα ΕΛΤΑ να ρωτησω τιμες και διαδικασια και μου εδωσε ενα φυλαδιο που αναγραφει την διαδικασια.Το μεγαλυτερο κομματι αυτης της διαδικασιας ειναι οτι ζηταει ενα σκασμο  πληροφοριες τελωνισμου για τις οποιες δεν εχω ιδεα.(δασμολογικους κωδικους.Κωδικοι αναφορας εισαγωγεα,αριθμους αθειας αριθμους πιστοποιητικου και αριθμους τιμολογιου.λιγη βοηθεια γιατι και ο seller απο το ebay απανταει μια φορα την ημερα και με αυτον δεν βγαζω ακρη

Δεν εχει να ανοιξεις case στο ebay;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Δεν εχει να ανοιξεις case στο ebay;

εχω ανοιξει case αλλα δεν μου εχει αποσταλει τιποτα περα απο τα στοιχεία του παραληπτη (Ονοματεπωνυμο,πολη,διευθυνση,Τ.Κ)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...