k_dinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μια απορία που μου φαίνεται περίεργο που όσο έψαξα δεν βρήκα λύση... Μπορώ να συνδεθώ μόνο στο Youtube χωρίς να γίνει σύνδεση στις υπόλοιπες εφαρμογές της Google? Πιο συγκεκριμένα, έχω δώρο 4 μήνες Youtube το οποίο ενεργοποίησα στο λογαριασμό μου. Όμως έτσι όποιος κάτσει στο PC ενώ το έχω και παίζει μουσική έχει αυτόματα πρόσβαση στο mail μου, το google photos και όλα τα σχετικά. Υπάρχει τρόπος να γίνει κάποιος διαχωρισμός ή έστω το mail να έχει ένα extra επίπεδο ασφαλειας? Στο microsoft Store δεν βλέπω κάποια εφαρμογή Σας ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από k_dinos
afm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Το "οικοσύστημα" της google είναι ενιαίο. Κάθε φορά που σε ένα υπολογιστή συνδέεσαι σε μία εφαρμογή google συνδέεσαι σε όλες τις εφαρμογές. Μόνη λύση που έχεις για να μην έχουν πρόσβαση οι υπόλοιποι χρήστες του υπολογιστή στα mail σου, στις φωτογραφίες σου κλπ είναι κάθε που σηκώνεσαι από το pc να κάνεις αποσύνδεση από το you tube. Και φυσικά να μην κάνεις όταν σου ζητήσει αποθήκευση κωδικού αλλά να συνδέεσαι κάθε φορά χειροκίνητα. Αλλιώς αν πατήσεις Αποθήκευση Κωδικού κάθε φορά που κάποιος θα πατάει gmail θα βρίσκεται σε μία οθόνη με συμπληρωμένο το λογαριασμό του mail σου και τον κωδικό του. Όπως καταλαβαίνεις τον χωρίζει από το gmail σου το πάτημα του κουμπιού : Επόμενο. Αν έχεις ήδη αποθηκεύσει τον κωδικό τότε στο google chrome πας πάνω δεξιά στις τρεις τελείες (Προσαρμογή και έλεγχος του google chrome) ------> αριστερό κλικ στις Ρυθμίσεις ------> αριστερό κλικ στο κωδικοί πρόσβασης (στην Αυτόματη συμπλήρωση). Στην καρτέλα που θα ανοίξει με τους αποθηκευμένους κωδικούς βρίσκεις τον λογαριασμό του you tube. Πας δεξιά στις τρεις τελείες ------> αριστερό κλικ ------> Κατάργηση. Είσαι έτοιμος. 1
k_dinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, από ότι κατάλαβα δεν γίνεται αυτό που θέλω.. Εννοείται ότι δεν έχω αποθηκεύσει τους κωδικούς, και για να μην ξεχαστώ κάθε φορά μπαίνω με ingognito ώστε αν κλείσει το παράθυρο να μην κρατήσει το login. To θέμα είναι για το ΥΤ premium.. Τώρα που είμαι σε ingognito, αν ανοίξει νέο παράθυρο θα ζητήσει κανονικά κωδικούς. Αν όμως κάποιος απλά από ενεργό ingognito παράθυρο του YouTube πάει στο gmail, τότε τον συνδέει αυτόματα. Δοκίμασα την εφαρμογή Music που υπάρχει για τα widows, αλλά αυτόματα κάνει sign in και στο chrome.. Και τα 2 step Verification είναι μόνο για το αρχικό sign in και όχι για την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.
apostolos22 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Για κοίτα και αυτό: https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers Ίσος δίνει επιλογή να κλειδώσεις το ένα container να ανοίγει μόνο το youtube, αλλά σίγουρα θα είναι ελεύθερη ρύθμιση. Απλά ο άλλος θα πρέπει να ψάξει λίγο παραπάνω για να μπει στο email σου 1
k_dinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, apostolos22 είπε Για κοίτα και αυτό: https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers Ίσος δίνει επιλογή να κλειδώσεις το ένα container να ανοίγει μόνο το youtube, αλλά σίγουρα θα είναι ελεύθερη ρύθμιση. Απλά ο άλλος θα πρέπει να ψάξει λίγο παραπάνω για να μπει στο email σου Χμμ, ενδιαφέρον.. στην ουσία κάθε container είναι σαν να λέμε διαφορετικό ingognito παράθυρο του Chrome. To πρόβλημα θα ήταν αν κάποιος αλλάξει το url στο τρέχον παράθυρο του Youtube. Όμως σε συνδυασμό με αυτό: What you can do with Multi-Account Containers 4) Assign a website to a container, so that a specific website will always open in a specific container. This helps protect from accidents, stopping you from accidentally visiting a shopping site in your banking container, for example. Αν βάλω το gmail να ανοίγει υποχρεωτικά σε άλλο container ίσως και να καταφέρω αυτό που ψάχνω.. Δλδ για να αξιοποιήσω μια paid υπηρεσία της Google όπως θέλω, πρέπει να το κάνω με Browser άλλης εταιρίας (!) Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από k_dinos
apostolos22 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Κοίτα μήπως υπάρχει αντίστοιχο πρόσθετο στον Chrome.
kormos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημιούργησε 2ο λογαριασμό και βάλε εκεί το YT Premium να ξεμπερδευεις 🙂
k_dinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 10:18 ΠΜ, kormos είπε Δημιούργησε 2ο λογαριασμό και βάλε εκεί το YT Premium να ξεμπερδευεις 🙂 Αυτή θα ήταν η καλύτερη και πιο απλή λύση, αλλά moy ;edvsan 4 μήνες δωρεάν με την αγορά του κινητού και βιάστηκα και το ενεργοποίησα στο βασικό mail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα