Προς το περιεχόμενο

Agatha Christie: The ABC Murders [PS4][Xbox One][Switch]


vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα τον παραπάνω τίτλο για ps4 στην εκπληκτική τιμή των 3 ευρώ.Πριν ξεκινήσω να παίζω ήξερα ότι ομολογουμένως δεν αγόρασα έναν απ τους πιο δυνατούς τίτλους που υπάρχει στην gaming αγορά,δεν ήξερα όμως το ποσό πολύ θα με κρατούσε το παιχνίδι αυτό.

Το Agatha Christie abc murders σίγουρα δεν είναι απ τους γνωστούς τίτλους.Στη πραγματικότητα οι περισσότεροι από μας (και εγω) δε θα μαθαίναμε ποτέ την ύπαρξη του αν δε πέφταμε τυχαία πάνω του στο ps store.Η τιμή του σε προδιαθέτει για ένα πολύ φτωχό παιχνίδι σε κάθε τομέα.Βεβαια οι προσδοκίες που έχει ο καθένας μας από ένα game είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό.

Στο συγκεκριμένο τίτλο αναλαμβάνεις να λύσεις δολοφονίες ως Ηρακλης Πουαρω.Το κουβάρι της κάθε υπόθεσης ξετυλίγεται με πολύ όμορφο τρόπο . Πολλές φορές δίνεται η εντύπωση ότι ο ήρωας έχει βρεθεί σε αδιέξοδο η ιστορία όμως προχωράει και εξελίσσεται με μαγικό τρόπο,οπως δε θα περίμενε κανείς.Χαρακτηριστικο στο παιχνίδι είναι τα καρτουνιστικα γραφικά που του δίνουν όμως μια δική του αίγλη .Παρ' όλο που το περιβάλλον που εξελίσσεται η κάθε αποστολή είναι αρκετά περιορισμένο το παιχνίδι ξέρει τι ζητάει και αυτό το κάνει αξιαγάπητο στο κοινο. 

Θέλω τελειώνοντας λοιπόν να πω ότι αν  και βρίσκομαι ακόμα στην αρχή το παιχνίδι αξίζει για αγορά Όχι μονο για 3 ευρώ αλλά για πολύ παραπάνω.Ειναι ενας τίτλος που σίγουρα θα σας κρατήσει και θα "βασανισει"το μυαλό  σας γλυκά.Νομιζω ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Επεξ/σία από vagelis81
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι τίμιο adventure-ακι. υπαρχουν σαφως καλύτερα στο είδος αλλά αξίζει μια χαρα να ασχοληθεί κάποιος μαζί του, ειδικα σε τετοια τιμη.

πριν μερικες εβδομαδες το εδινε δωρεαν το Indie Gala αποσο ειχα δει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν ήταν σε limited-time discount πάντως μου το βγάζει στα 20€ μόλις τώρα που έψαξα. Αν δεν είχα τόσο μεγάλο backlog (Ή αν ήταν κόμα στα 3€), θα το αγόραζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...