Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός MacBook Air 11, του 2013 και μου έχει βγάλει service battery, εκτός αυτού η μπαταρία του κρατάει το μέγιστο 2 ώρες.

Υπάρχει κάποιος που να έχει αλλάξει μπαταρία για να μου προτείνει κάποια συγκεκριμένη?

Βρίσκω πολλές σε πολλά site θα ήθελα μια γνώμη απο κάποιον που έχει αλλάξει για να ξέρω στα σίγουρα διάρκεια η οποία μ ενδιαφέρει καθώς το μηχάνημα λειτουργεί πάντα με μπαταρία λόγω εργασίας.

Σε μερικά φόρουμ που διάβασα λένε ότι η χρήση των συμβατών μπαταριών είναι περίπου στις 3 ώρες , πράγμα που δεν με καλύπτει.

Οποιαδήποτε γνώμη εισήγηση καλοδεχούμενη

Σας ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα αλλαξει την μπαταρια ενος φιλου μου σε macbook air 2015(δεν εχει διαφορα απο 2013-2017) και ηταν αρκετα ευκολο. Του πηρα απο το ifixit που δινει καλα ανταλλακτικα αλλα ειναι ακριβα. Αλιως μπορεις να παρεις απο το ebay στο 1/3 της τιμης. 

Επεξ/σία από mike321
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mike321 είπε

Ειχα αλλαξει την μπαταρια ενος φιλου μου σε macbook air 2015(δεν εχει διαφορα απο 2013-2017) και ηταν αρκετα ευκολο. Του πηρα απο το ifixit που δινει καλα ανταλλακτικα αλλα ειναι ακριβα. Αλιως μπορεις να παρεις απο το ebay στο 1/3 της τιμης. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση τη διαδικασία αλλάγης την γνωρίζω εάν είναι εύκολο ρώτησε το φίλο σου σε παρακαλώ εάν είναι ευχαριστημένος απ την διάρκεια της μπαταρίας και αν πλησιάζει την original 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/3/2021 στις 7:58 ΜΜ, mike321 είπε

Ειναι αρκετα καλη. Απο τις καλυτερες oem απ οσες εχω ψαξει

Καλημέρα. Απο το Ευρωπαικο καταστημα την πηρες; Ποσο έκανε να έρθει; μεταφορικά; 

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...