JTRGamer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, εχω 82€ στο paypal balance και θέλω να τα μεταφέρω στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμο μου οπου είναι συνδεδεμενη η paypal. Πόσο είναι η προμηθεια?
alexpag80 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Αν θυμάμαι καλά έως 15 ευρώ είναι δωρεάν η μεταφορά οπότε σπάσε τα 82 ευρώ σε 5 μεταφορές των 15 ευρώ και άλλη μία με 7 ευρώ, αλλιώς αν τα μεταφέρεις όλα κατευθείαν θα σου κρατήσει προμήθεια 3 ευρώ. 1
JTRGamer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 50 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Αν θυμάμαι καλά έως 15 ευρώ είναι δωρεάν η μεταφορά οπότε σπάσε τα 82 ευρώ σε 5 μεταφορές των 15 ευρώ και άλλη μία με 7 ευρώ, αλλιώς αν τα μεταφέρεις όλα κατευθείαν θα σου κρατήσει προμήθεια 3 ευρώ. τελικά ετσι το κανα 13€x6 συν κατι ψιλα,πριν διαβασω την απαντηση.thnks
giokspy Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως τη πάτησα μια φορά με μεταφορά 60€ και μου κράτησε 3.5€. Θα το δοκιμάσω με 15αρια να δω αν κρατήσει τιπότα. Ξέρει κανείς τι παίζει με μεταφορές σε άλλη ελληνική τράπεζα μέσω xoom? Αν είναι μέχρι 15€ ισχύει η μηδενική χρέωση ( κρατάει βέβαια το xoom 0,99€ για κάθε μεταφορά) ?? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από giokspy
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, giokspy είπε Εγώ πάντως τη πάτησα μια φορά με μεταφορά 60€ και μου κράτησε 3.5€. Θα το δοκιμάσω με 15αρια να δω αν κρατήσει τιπότα. Ξέρει κανείς τι παίζει με μεταφορές σε άλλη ελληνική τράπεζα μέσω xoom? Αν είναι μέχρι 15€ ισχύει η μηδενική χρέωση ( κρατάει βέβαια το xoom 0,99€ για κάθε μεταφορά) ?? Κάθε τράπεζα έχει αλλα όρια που ξεκινάει να χρεώνει. https://www.moneyonline.gr/news/oles-i-chreosis-gia-emvasma-apo-trapeza-se-trapeza-odigos-paradigmata/
corsair04 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Στις 7/4/2021 στις 3:49 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Κάθε τράπεζα έχει αλλα όρια που ξεκινάει να χρεώνει. https://www.moneyonline.gr/news/oles-i-chreosis-gia-emvasma-apo-trapeza-se-trapeza-odigos-paradigmata/ Από πότε η Eurobank το πήγε στα 20€...πριν αρκετά χρόνια για 10€ μου κράτησε 3,5€...?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δεν ξερω αλλά και εγω πηγα τις προάλλες να μεταφέρω $20 στην ρεβο δοκιμαστικά και ζητούσε 23€ προμήθεια να θυμάμαι καλά, μιλάμε για κανονική κλοπή 😡
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα