Kael1987 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω σχετικα με instagram. Εχω εναν λογαριασμο χρονια στο ινσταγνκραμ αλλα τωρα τελευταια εχω αρχισει να ασχολουμαι αρκετα.. Εκανα αρκετα follow και unfollow σε λιγες μερες και μπλοκαριστηκα για λιγες ωρες δηλαδη δεν μπορουσα να κανω καποιες ενεργειες. Μετα επανηλθε και παλι εκανα μαζεμενες ενεργειες γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι δεν πρεπει να κανω τοσα πραγματα μαζεμενα. Οποτε ξαναμπλοκαριστηκα. Δεν μπορω να κανω like και unfollow. Να ποσταρω και να σχολιασω μπορω. Ειναι απο χθες το πρωι ετσι. Υπαρχει περιπτωση να ειναι μονιμο μπλοκαρισμα? Σας ευχαριστω πολυ
Lemon23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Είναι Συχνό φαινόμενο αυτό. Τα unfollow πρέπει να γίνονται αναλογικά με τους ποσους followers έχεις. Αν συνεχίσεις αλογιστα θα σε μπλοκάρει για μια εβδομάδα. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λινκ με υπηρεσίες για ανάπτυξη λογαριασμών. Έχει καλές τιμές αλλά είναι όλα στα αγγλικά. Για ελληνικό αντίστοιχο σάιτ δεν ξέρω. https://track.fiverr.com/visit/?bta=224596&brand=fiverrcpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα