Telumetar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Γεια σας παιδιά, Βρίσκομαι Ηράκλειο και θέλω να στείλω ένα δέμα με φαγητά στον Βόλο. Δυστυχώς τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου δεν έχουν απευθείας ανταπόκριση με Βόλο επιλογή η οποία θα ήταν ιδανική για μένα λόγω κόστους και ταχύτητας. Έτσι, δεδομένο πως το δέμα μου θα έχει φαγητά περίπου 6 κιλά και αυτά τα φαγητά δεν μπορούν να μείνουν επ αόριστον κάπου, ποια εταιρεία μεταφορική μου συστήνετε; Θεωρώ δεδομένο πως τα ΕΛΤΑ λόγω κακής εξυπηρετήσεις παρόλο το χαμηλό κόστος τους βγαίνουν από την εξίσωση. τα φαγητά δεν είναι ότι θα χαλάσουν μέσα σε μία μέρα αλλά δεν μπορούν να μείνουν και 10 μέρες σε μία αποθήκη. Ευχαριστώ
takoulou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Telumetar είπε Γεια σας παιδιά, Βρίσκομαι Ηράκλειο και θέλω να στείλω ένα δέμα με φαγητά στον Βόλο. Δυστυχώς τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου δεν έχουν απευθείας ανταπόκριση με Βόλο επιλογή η οποία θα ήταν ιδανική για μένα λόγω κόστους και ταχύτητας. Έτσι, δεδομένο πως το δέμα μου θα έχει φαγητά περίπου 6 κιλά και αυτά τα φαγητά δεν μπορούν να μείνουν επ αόριστον κάπου, ποια εταιρεία μεταφορική μου συστήνετε; Θεωρώ δεδομένο πως τα ΕΛΤΑ λόγω κακής εξυπηρετήσεις παρόλο το χαμηλό κόστος τους βγαίνουν από την εξίσωση. τα φαγητά δεν είναι ότι θα χαλάσουν μέσα σε μία μέρα αλλά δεν μπορούν να μείνουν και 10 μέρες σε μία αποθήκη. Ευχαριστώ Καλησπέρα..Να βρεις μια μεταφορική εταιρεία που μπορεί να στο κάνει.. Μάλλον θα πάρει 2-3 μέρες αυτό..
SB_1957 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Telumetar είπε Γεια σας παιδιά, Βρίσκομαι Ηράκλειο και θέλω να στείλω ένα δέμα με φαγητά στον Βόλο. Δυστυχώς τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου δεν έχουν απευθείας ανταπόκριση με Βόλο επιλογή η οποία θα ήταν ιδανική για μένα λόγω κόστους και ταχύτητας. Έτσι, δεδομένο πως το δέμα μου θα έχει φαγητά περίπου 6 κιλά και αυτά τα φαγητά δεν μπορούν να μείνουν επ αόριστον κάπου, ποια εταιρεία μεταφορική μου συστήνετε; Θεωρώ δεδομένο πως τα ΕΛΤΑ λόγω κακής εξυπηρετήσεις παρόλο το χαμηλό κόστος τους βγαίνουν από την εξίσωση. τα φαγητά δεν είναι ότι θα χαλάσουν μέσα σε μία μέρα αλλά δεν μπορούν να μείνουν και 10 μέρες σε μία αποθήκη. Ευχαριστώ Το βρίσκω πολύ ριψοκίνδυνο να στείλεις φαγητά σε τόσο μεγάλη απόσταση. Πέρα από το θέμα κατά πόσο θα παραδοθούν έγκαιρα, κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα μεταφερθούν προσεκτικά και κυρίως ότι δεν θα βρεθούν σε ακατάλληλες θερμοκρασίες! 1
Telumetar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπέρα..Να βρεις μια μεταφορική εταιρεία που μπορεί να στο κάνει.. Μάλλον θα πάρει 2-3 μέρες αυτό.. Φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε κούριερ τύπου acs , γενική ταχυδρομική , σωστά;
DTInfinity Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μεταφορική με ψυγείο καλύτερα. 10-15 ευρώ η κούτα πάει συνήθως. Υπάρχουν πολλές ακριβως γι αυτή τη δουλειά... αν ψάξεις υπάρχει και σελίδα που μπορείς να περιγράψεις την μεταφορά και να δεχτείς προσφορές...
Telumetar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DTInfinity είπε Μεταφορική με ψυγείο καλύτερα. 10-15 ευρώ η κούτα πάει συνήθως. Υπάρχουν πολλές ακριβως γι αυτή τη δουλειά... αν ψάξεις υπάρχει και σελίδα που μπορείς να περιγράψεις την μεταφορά και να δεχτείς προσφορές... Θα μπορούσες να μου την δώσεις τη σελίδα σε μήνυμα; Στις μεταφορές ονλαιν αναφέρεσαι; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Telumetar
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, Telumetar είπε Θα μπορούσες να μου την δώσεις τη σελίδα σε μήνυμα; Στις μεταφορές ονλαιν αναφέρεσαι; Πριν μερικά χρόνια που ήμουν Κρητη και στέλναμε φυτώρια αλόη στην υπόλοιπη Ελλάδα χρησιμοποιούσαμε τον http://www.talosaronis.gr/ Αλλά φαγητά είναι λίγο ριψοκίνδυνο.Μιλησε μαζι τους και θα σου πουν αν μπορουν. 1
DTInfinity Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, Telumetar είπε Θα μπορούσες να μου την δώσεις τη σελίδα σε μήνυμα; Στις μεταφορές ονλαιν αναφέρεσαι; Ναι σε αυτή αναφέρομαι, προσωπικά την έχω δοκιμάσει, να πάρω προσφορές ασχέτως αν τελικά κατέληξα σε άλλον μεταφορέα που μου πρότειναν γνωστοί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα