Alexandros Christofis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καλημέρα σε όλους, εδω και καιρό προσπαθώ να βρω στην επαγγελματική μου σελίδα το κουμπί "Προσκαλέστε φιλους να δηλώσουν οτι τους αρεσει η σελίδα". Εχω παρατηρήσει οτι σε μια αλλη σελίδα που δεν έχω προσκαλέσει ατομα να υπαρχει ακόμα η δυνατότητα. Ενω στην παλιά εχω +-300 άτομα στους οποιους αρεσει η σελίδα. Δλδ δεν ειναι και κανα εξωπραγματικό νουμερο να πεις οτι εφτασα ταβάνι και μου βγαλανε την δυνατοτητα να προσκαλέσω φίλους. Εχει καποιος καποια λύση? Ευχαριστώ!
eu@ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Όπως κανεις τις επιλογές αριστερά κάτω από το name της σελίδας σου,έχει την επιλογή «περισσότερα». Αν το επιλέξεις,κάτω κάτω λέει «αυξήστε το κοινό σας» και δίνει επιλογή να στείλεις σε φίλους πρόσκληση. Τώρα δηλαδή σε εμένα το έχει. Για τσέκαρε!
Alexandros Christofis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 eu@ δεν το εχει σε μενα... δεν ξερω για ποιον λογο! περιεργα πραγματα...σαν να σε αναγκάζει να κανεις πληρωμένη διαφήμιση για την αύξηση του κοινού!
eu@ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μου κάνει εντύπωση. Έχεις παραπάνω από μια σελίδες; Μήπως μπορείς να δεις αν απλά δε μπορείς στη μια για κάποιο λόγο
Odinik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Αγαπητέ Αλέξανδρε..... Μήπως βρήκες λύση για το πρόβλημα που αναφέρεις? Έχω και εγώ το ίδιο και δεν μπορώ με τίποτα να βρω λύση..... Σε ευχαριστω
Alexandros Christofis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 10/6/2021 στις 2:52 ΜΜ, Odinik είπε Αγαπητέ Αλέξανδρε..... Μήπως βρήκες λύση για το πρόβλημα που αναφέρεις? Έχω και εγώ το ίδιο και δεν μπορώ με τίποτα να βρω λύση..... Σε ευχαριστω Φίλτατε Odinik Οχι! δεν υπαρχει λυση αποτι καταλαβα..ειτε ειναι θέμα FB ειτε το εχουν απενεργοποιήσει για να πληρωσεις προωθηση! Γιατι να καλεσεις τσαμπα φιλους??? αφου στο κάτω κάτω το ΦΒ είναι διαφημιστική εταιρεία...! Θελει να πλερώκεις....,μονο αν εχεις νέα σελιδα μπορεις να προσκαλεσεις φιλους! Αυτά...μπορουμε να κανουμε κατι? Οχι! οποτε παμε οπως αγαπει ο κυριος Ζουκερμπερκ!
Αλέξανδρος μπομποτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Άμα βρει κάποιος λύση ας πει και εμένα αν και κάποια ρύθμιση είναι λογικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα