Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που λέτε αποφάσισα να αλλάξω μητρική. Μετά από πολύωρο ψάξιμο κατέληξα στην αγορά της παραπάνω μητρικής. Την βρίσκω σε ένα μαγαζί (terrashop) και ο τίτλος έλεγε GIGA Z390 M (έλειπε το Gaming). Η φωτογραφία σωστή, έδειχνε σε 3 φωτογραφίες την M Gaming και σε μια την Gaming X (Atx μορφή όχι micro). Κοιτάω και τα χαρακτηριστικά και ταίριαζαν. Η τιμή ήταν στα 120€ μικρή διαφορά, από τα 130€ που είχε τότε στο BestPrice. Μου φάνηκε όμως ύποπτο πως το συγκεκριμένο κατάστημα σε όλες τις άλλες μητρικές είχε χειρότερες τιμές από Skroutz. Πάντως άλλη μητρική Z390 Gaming M δεν υπήρχε. Ψάχνω λίγο μπας βγάλω άκρη με το Sku (κωδικός προϊόντος), αλλά τίποτα. Λέω ε δε γαμιέται ας την αγοράσω. Περνάνε 2 μέρες και τυχαία σε κάποιες αξιολογήσεις στο skroutz το κατάστημα αναφέρει σε ένα σχόλιο τον προμηθευτή τους. Μπαίνω σε προμηθευτή βάζω sku και εδώ είμαστε: Z390 M (UD), η συγκεκριμένη μητρική στο skroutz 105€. Παίρνω τηλέφωνα πριν καν φτάσει το δέμα Ελλάδα για να μου το προωθήσουν. Με τα πολλά πολλά μετά από γκρίνιες και ειρωνίες και ώρες στην αναμονή (απαράδεκτοι) ακυρώνω την παραγγελία με επιστροφή χρημάτων. Νευριασμένος εγώ μπαίνω στο BestPrice και αγοράζω την μητρική στα 135€ (υπήρχε και φθηνότερο μαγαζί στα 130€ αλλά με 0.1 αστέρια δεν μπλέκεις). Πριν κάνω την παραγγελία ελέγχω 1-1 τα χαρακτηριστικά, τα οποία ταίριαζαν τέλεια, και ταυτόχρονα τηλεφωνώ στο κατάστημα για να επιβεβαιώσω πως όντως πρόκειται για την Z390 M Gaming και όχι για κάποια άλλη όπου με σιγουριά μου λένε ναι. Μετά από 5 μέρες έρχεται η μητρική και μπαμ. Z390 M (UD). Επαγγελματίες στο συγκεκριμένο κατάστημα (bitprice), αναγνωρίζουν το λάθος τους και ζητάνε να την στείλω πίσω με δικά τους έξοδα και με ενημέρωσαν πως ο συγκεκριμένος κωδικός προϊόντος έχει καταργηθεί. Οπότε εάν σκοπεύει κανείς να αγοράσει τη συγκεκριμένη μητρική να ζητήσει ειλικρινά βίντεο ή φωτογραφία από τον πωλητή που να την κρατάει στα χέρια του. Πολύ μεγάλη προσοχή. Την απέφυγα τελείως και έδωσα παραπάνω χρήματα χωρίς κανένα άλλο λόγο. Σκόπευα να δώσω 120€ και έχω φτάσει στα 165€.

Επεξ/σία από stelioshah
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει ο τιτλος που εχεις βαλει στο νημα που ανοιξες.

Ειναι εντελως παραπλανητικος.......εγω νομιζα οτι κατι εχει η συγκεκριμενη μητρικη και βγαζει καποιο προβλημα.

Εαν εγιναν ακριβως ετσι οπως τα λες οκ μπορει να εγινε λαθος απο το καταστημα.

Αλλα εσυ παρηγγειλες Ζ390Μ χωρις το gaming (ετσι αναφερεις)

Τωρα εαν ειχε φωτογραφιες της gaming αυτο θα επρεπε να σε βαλει σε υποψιες.

Τωρα το δευτερο καταστημα σου επιβεβαιωσε οτι ειναι η συγκεκριμενη (gaming) και σου εστειλε την UD;

Και γι αυτο φταιει η μητρικη;

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει ο τιτλος που εχεις βαλει στο νημα που ανοιξες.

Ειναι εντελως παραπλανητικος.......εγω νομιζα οτι κατι εχει η συγκεκριμενη μητρικη και βγαζει καποιο προβλημα.

Εαν εγιναν ακριβως ετσι οπως τα λες οκ μπορει να εγινε λαθος απο το καταστημα.

Αλλα εσυ παρηγγειλες Ζ390Μ χωρις το gaming (ετσι αναφερεις)

Τωρα εαν ειχε φωτογραφιες της gaming αυτο θα επρεπε να σε βαλει σε υποψιες.

Τωρα το δευτερο καταστημα σου επιβεβαιωσε οτι ειναι η συγκεκριμενη (gaming) και σου εστειλε την UD;

Και γι αυτο φταιει η μητρικη;

Συγγνώμη, δεν είναι ότι συνέβη σε ένα κατάστημα και τέλος. Είναι καθολικό το πρόβλημα στα καταστήματα καθώς όπως με ενημέρωσε ο κωδικός έχει καταργηθεί και αντιστοιχεί στην UD πλέον και όχι σε αυτήν. Επιπλέον είπα και φωτογραφία και χαρακτηριστικά που συμβάδιζαν μόνο με την Gaming και όχι με την σκέτη UD και στα δύο καταστήματα. Όπως η απουσία display port, οι θύρες USB και η υποδοχή ρεύματος αυτό συνέβαινε και σε άλλα 2 καταστήματα στο bestprice από τα οποία χτες ή καταργήθηκε η μητρική ή ανέβηκε η τιμή της +50€. Αν εσύ θεωρείς πως "απλά έτυχε" 2 φορές συνεχόμενα δικό σου πρόβλημα. Δεν είναι θέμα "λάθους" στο κατάστημα, αν γράψεις τον κωδικό προϊόντος σε άλλα καταστήματα βγάζει την UD και σε άλλα που δεν το έχουν αλλάξει ακόμα βγάζει την Gaming M. Ο τίτλος αναφέρει προσοχή στην αγορά της παραπάνω μητρικής γιατί υπάρχει θέμα κατά την αγορά της μητρικής όπως αναφέρω παρακάτω. Μπορείς κάλλιστα εάν θέλεις να ρισκάρεις και να φας τα μούτρα σου όπως τα έφαγα εγώ. Δεν ανέφερα πουθενά στον τίτλο θέμα με τη μητρική. Οι ειρωνίες αλλού. Σου έφαγα 40 δευτερόλεπτα από τη ζωή σου.

Επεξ/σία από stelioshah
Δημοσ.

Μην αρχισουμε τωρα τα σεντονια ειναι κριμα..........

Δεν μου εφαγες τιποτα ηθελα να μπω στο νημα και μπηκα.....απλα αλλο περιμενα να διαβασω και αλλο διαβασα.

Εχεις παραπλανητικο τιτλο.

Δεν σε ειρωνευτηκα πουθενα (δεν το συνηθιζω)

Το τι εχει καταργηθει και τι οχι ειναι θεμα ενημερωσης ειτε κωδικων ειτε διαθεσιμοτητας.

Εμπλεκεται ο σκρουτζ,το best price,τα καταστηματα και η ιδια η εταιρια.

Μονος σου αναφερεις τα παρακατω

7 λεπτά πριν, stelioshah είπε

Δεν είναι θέμα "λάθους" στο κατάστημα, αν γράψεις τον κωδικό προϊόντος σε άλλα καταστήματα βγάζει την UD και σε άλλα που δεν το έχουν αλλάξει ακόμα βγάζει την Gaming M

Αρα καπου εχει παει στραβα η ενημερωση για το προιον ειτε στην αλλαγη κωδικου,ειτε στην διαθεσιμοτητα-τιμη ειτε σε οτιδηποτε.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelioshah είπε

Είναι καθολικό το πρόβλημα στα καταστήματα καθώς όπως με ενημέρωσε ο κωδικός έχει καταργηθεί και αντιστοιχεί στην UD πλέον και όχι σε αυτήν

Αν καταλαβαίνω σωστά , αν παραγγείλω την z390 gaming m θα μου έρθει η z390 ud ; 🙃

Σε τρία καταστήματα του σκρουτζ την έχουν κανονικά πάντως αποτι βλέπω :

https://www.skroutz.gr/s/16187621/Gigabyte-Z390-M-Gaming-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1151-Socket.html

Στο best price επίσης:

https://www.bestprice.gr/item/2155462594/gigabyte-z390-m-gaming-r1.html?qid=3r8TpMvOsM5_1d7d3&seq=3&qo=z390

Υπάρχουν links απο καταστήματα που να δείχνουν λάθος το motherboard ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, catmaster είπε

Αν καταλαβαίνω σωστά , αν παραγγείλω την z390 gaming m θα μου έρθει η z390 ud ; 🙃

Σε τρία καταστήματα του σκρουτζ την έχουν κανονικά πάντως αποτι βλέπω :

https://www.skroutz.gr/s/16187621/Gigabyte-Z390-M-Gaming-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1151-Socket.html

Στο best price επίσης:

https://www.bestprice.gr/item/2155462594/gigabyte-z390-m-gaming-r1.html?qid=3r8TpMvOsM5_1d7d3&seq=3&qo=z390

Υπάρχουν links απο καταστήματα που να δείχνουν λάθος το motherboard ;

Από BestPrice, παρόλο που την είχαν "κανονικά" εγώ αυτό έπαθα, δηλαδή μου ήρθε λάθος motherboard και με τηλεφωνική επιβεβαίωση. Τώρα το bitprice το διόρθωσε βέβαια και δείχνει τώρα τη σωστή αφού έγινε το λάθος στην παραγγελία. Να είσαι τελείως σίγουρος πως είναι η σωστή μητρική. Από skroutz δεν αγόρασα, αλλά αν κοιτάξεις και στο skroutz την εξέλιξη τιμής έχει τρελά σκαμπανεβάσματα για αυτόν τον λόγο. Χτές στο bestprice το beboo την είχε 130€ και σήμερα 200€. Γενικά δεν..., πρόσεχε. Σου λέω μέχρι και τα χαρακτηριστικά συμβαδίζουν με την Gaming και όχι με την UD αλλά πάλι την UD στέλνουν. Το μεγαλύτερο bait είναι πως υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία στη UD και στο skroutz και στο bestprice με τιμή 100-105€, οπότε το 140-150€ δεν δικαιλογείται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...