Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα καποιος εκανε αυτο το σχολιο οτι τα πακετα του απο το amazon τα παραλαμβανει σε μονο 5 μερες με standard delivery. Εγω απο τοσες παραγγελιες ποτε δεν εχω παραλαβει  σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες με standard... εδω ειναι και μια προσφατη παραγγελια μου που εκανε ακριβως 3 βδομαδες να παραδωθει με UPS. Οι δικιες παραγγελιες ποσο καιρο θελουν? 

2.png

1.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Μονο αν ερθει με κάποια σοβαρή εταιρεία, αν έρθει ελτα ή θα χαθεί ή ο μήνας είναι αστείος χρόνος.

Με UPS εκανε 3 βδομαδες

Δημοσ.

Συνήθως μου έρχονται με UPS και απο το Γερμανικό και από το Αγγλικό που αγοράζω. Οι παραγγελίες μου ειναι τις περισσότερες φορές πάνω από 100 ευρώ, ωστόσο μια φορά που είχα πάρει κατι με 20 ευρώ ήρθε με απλο ταχυδρομείο και έκανε 1 μήνα+. 

Τα ευρωπαικά (Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) έρχονται μεσα σε 4-7 μέρες απο την στιγμή που θα πάρεις tracking number. Κάποιες φορές αργεί να το στείλει η Αμαζον, ειδικά αν η παραγγελία ειναι 2 και πανω προϊόντα σε διαφορετικές τοποθεσίες. 

Το αγγλικό απο το Γενάρη και μετά λόγω τελωνείου, έχει ξεφύγει αναμονή. Ενδεικτικά παρέλαβα χθες πακέτο που έγινε παραγγελία στις 2 Φεβρουαρίου. Έμεινε περίπου 25 μέρες στο τελωνείο. Αλλά πιστεύω αυτό θα φτιάξει με τον καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε

Προσφατα καποιος εκανε αυτο το σχολιο οτι τα πακετα του απο το amazon τα παραλαμβανει σε μονο 5 μερες με standard delivery. Εγω απο τοσες παραγγελιες ποτε δεν εχω παραλαβει  σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες με standard... εδω ειναι και μια προσφατη παραγγελια μου που εκανε ακριβως 3 βδομαδες να παραδωθει με UPS. Οι δικιες παραγγελιες ποσο καιρο θελουν? 

Εχουμε σχεδον ιδιους χρονους παραδοσης. Γυρω στις 20 μερες (3 βδομαδες) κανουν,  οι μονες 2 παραγγελιες που εφτασαν πολυ γρηγορα ητανε απο Αγγλια με royal mail standard  το διαστημα Οκτ-Νοεμ λιγο πριν το 2ο lockdown κ λιγο πριν το brexit με τα νεα μετρα κλπ μιας και πλεον δεν αγοραζουμε απο Αγγλια ουτε καρφιτσα ετσι οπως τα εκαναν..... Τα ευρωπαικα (Ιταλια, Γερμανια, Γαλλια) πρεπει να εχουν καλυτερους χρονους παραδοσης οποτε θα στραφουμε αναγκαστικα σ' αυτα εφοσον συμφερουν για καποια αγορα.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aces είπε

Εχουμε σχεδον ιδιους χρονους παραδοσης. Γυρω στις 20 μερες (3 βδομαδες) κανουν,  οι μονες 2 παραγγελιες που εφτασαν πολυ γρηγορα ητανε απο Αγγλια με royal mail standard  το διαστημα Οκτ-Νοεμ λιγο πριν το 2ο lockdown κ λιγο πριν το brexit με τα νεα μετρα κλπ μιας και πλεον δεν αγοραζουμε απο Αγγλια ουτε καρφιτσα ετσι οπως τα εκαναν..... Τα ευρωπαικα (Ιταλια, Γερμανια, Γαλλια) πρεπει να εχουν καλυτερους χρονους παραδοσης οποτε θα στραφουμε αναγκαστικα σ' αυτα εφοσον συμφερουν για καποια αγορα.

Και εγω με την Royal Mail ιδια εμπειρια ειχα, η θα ερθει πολυ γρηγορα σε 10 μερες η πολυ αργα 1 μηνα και βαλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...