kostassporty Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Καλησπερα/καλημερα σε ολους, στο instagram εχω ενεργοποιησει αυτο που μολις πας να συνδεθεις απο νεα συσκευη σου ερχεται μηνυμα στο κινητο ενας προσωρινος κωδικος για να επαληθευσει οτι εισαι εσυ. Πηγα να μπω λοιπον απο τον υπολογιστη και μου ηρθε σε SMS απο το Instagram (???) ο κωδικος στο κινητο. Το παραξενο ειναι οτι το sms προερχοταν απο κανονικο νουμερο κινητου. Και αφου το εψαξα, βρηκα οτι το νουμερο ανηκει σε καποιον ADOFO ADYSA. Σας βαζω και τη φωτο να δειτε (τον κωδικι στη φωτο τον εσβησα εγω για ευνοητους λογους). Μπορει να μ εξηγησει καποιος τι παιχτηκε;
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, kostassporty είπε Καλησπερα/καλημερα σε ολους, στο instagram εχω ενεργοποιησει αυτο που μολις πας να συνδεθεις απο νεα συσκευη σου ερχεται μηνυμα στο κινητο ενας προσωρινος κωδικος για να επαληθευσει οτι εισαι εσυ. Πηγα να μπω λοιπον απο τον υπολογιστη και μου ηρθε σε SMS απο το Instagram (???) ο κωδικος στο κινητο. Το παραξενο ειναι οτι το sms προερχοταν απο κανονικο νουμερο κινητου. Και αφου το εψαξα, βρηκα οτι το νουμερο ανηκει σε καποιον ADOFO ADYSA. Σας βαζω και τη φωτο να δειτε (τον κωδικι στη φωτο τον εσβησα εγω για ευνοητους λογους). Μπορει να μ εξηγησει καποιος τι παιχτηκε; Σου έστειλε λάθος νούμερο ο Αdofo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα