Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν παίζει ρόλο (που έχετε δικό σας μετρητή) στις κλίμακες , το σύνολο φουσκώνει αναγκαστικά και επομένως και το ποσό που πάει αναλογικά

Αν έχεις υποψίες για το ρολόι , κλείσε μια μέρα γενικό για καμιά ώρα και βγάλε το ρολόι φωτό πριν και μετά ...

αξίζουν ο ένας στον άλλον !

Ρε φιλε εγω γιατι ειμαι δραχμοφωνίας ; αυτος με πρήζει να πουμε. Ψάχνει για το 3-5% ποσο διάολο ειναι. 

Να κλεισω το γενικο του διαμερισματος εννοεις ; 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

δεν μπορεί να βάλει τίποτα στην τσέπη του αφού η έκπτωση αφαιρείται στο συνολικό λογαριασμό και μετά πάει αναλογικά με τις κιλοβατώρες απο τα ρολόγια που κάψατε

Ναι ποσα κερδισει κατα προσεγγιση αυτο ρωτάω... γιατι για να επιμενει αυτος κερδιζει σιγουρα. ΔΡΑΧΜΟ ΚΙΛΕΡ. ΧΑΧΑ

Σε σκοτωνει για 20 cents :D 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε

Να κλεισω το γενικο του διαμερισματος εννοεις ; 

ναι .

Αν είχες δικό σου ρολόι (έχει τύχει σε στούντιο που νοικιάζαμε και ερχόταν φουσκωμένος ο λογαριασμός) , κλείνεις το ρολόι κάτω και βλέπεις πόσοι δεν έχουν ρεύμα ! Διαπιστώσαμε οτι παίρναν ρεύμα 2 μαγαζιά επιπλέον ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι .

Αν είχες δικό σου ρολόι (έχει τύχει σε στούντιο που νοικιάζαμε και ερχόταν φουσκωμένος ο λογαριασμός) , κλείνεις το ρολόι κάτω και βλέπεις πόσοι δεν έχουν ρεύμα ! Διαπιστώσαμε οτι παίρναν ρεύμα 2 μαγαζιά επιπλέον ...

Άντε ρε..... ρευματο κλοπή ;;; καλα εδω δε παιζει δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλα θα το κάνω. 

Κοιτα το μονο που μπορώ να κάνω ειναι να πάω τωρα στο μετρητη να πάρω μια φωτο να κλεισω μετα το γενικο για κανα μισάωρο οπως ειπες και να τον ανοιξω ξανά και να τσεκάρω την ενδειξη αν έχει ανέβει κάποιος κλέβει ρεύμα. Και ελπιζω να μην συμβαινει αυτο γιατι τοτε θα εκνευριστω. Και δεν το θέλει κανεις τους. ;) 

2 φορές εχω πάει σε δικαστηρια στη ζωη μου εχω κερδισει και τις 2. Δεν ειμαι παράλογος σαν ανθρωπος απλα δεν μ αρεσουν οι εξυπνάκηδες και οι μίζεροι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε εσύ εισαι άπλας σε στούντιο κ ο αλλος φραγκοκιλερ γιατί δεν πληρώνεις στο 2μηνο ?

5 % + (Επιπλέον έκπτωση 2% με την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής.

είναι η υποτιθέμενη έκπτωση ΔΕΗ στα 200€ ανά 2μηνο σημαίνει μόλις 10€

το θέμα του είναι ότι όσο δεν πληρώνεις εσύ στο 2μηνο αυτός πρέπει να βάζει από την τσέπη του το μερίδιο σου μέχρι να το πάρει πίσω στο 4μηνο.εφοσον έχεις μετρητή ξεχωριστο αυτό δεν σε αφορά γιατί όπως κ να χει πληρώνεις ότι γράψει...ακόμη και ανά μήνα να πληρωνες πάλι σωστό θα ταν

Μεταξύ μας στα έτοιμα συμβόλαια συνήθως γράφει ο ενοικιαστής ήρθε έλεγξε κ βρήκε το σπίτι άριστο...άρα ακόμη κ εκει υποτίθεται οι αλλαγές που θες είναι δικό σου θέμα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kage είπε

Άντε εσύ εισαι άπλας σε στούντιο κ ο αλλος φραγκοκιλερ γιατί δεν πληρώνεις στο 2μηνο ?

5 με 7% είναι η υποτιθέμενη έκπτωση ΔΕΗ στα 200€ ανά 2μηνο σημαίνει μόλις 10€

Αλλά το θέμα του είναι ότι όσο δεν πληρώνεις εσύ στο 2μηνο αυτός πρέπει να βάζει από την τσέπη του το μερίδιο σου μέχρι να το πάρει πίσω στο 4μηνο

Μεταξύ μας στα έτοιμα συμβόλαια συνήθως γράφει ο ενοικιαστής ήρθε έλεγξε κ βρήκε το σπίτι άριστο...άρα ακόμη κ εκει υποτίθεται οι αλλαγές που θες είναι δικό σου θέμα...

Φίλε.... εγω δεν εχω προβληματιστει ποτέ για τη προμηθεια της τράπεζας. Αυτος μου το ειπε..... ο τύπος το χει πάει σε αλλο επίπεδο αλλα οκ δικο του θέμα. Αν νομιζει οτι έτσι θα πλουτίσει του το εύχομαι ! χαχαχα 

Δε πληρώνω στο 2μηνο γιατι εξήγησα.... οταν έρχεται το ρευμα πρεπει να κάνουμε κάποιους υπολογισμούς. Οσοι μενουμε στο συγκροτημα ας πουμε... γιατι οταν έρχεται ο έναντι τι θα δώσεις... δεν ξέρεις πρέπει να πληρώσει ο ενας και μετά ειναι μπέρδεμα. Θα κάνουμε 2 φορές υπολογισμους επειδη αυτος θέλει να τσιμπάει το 10αρικάκι του ; 

Κανονικα αμα τα ξέρεις αυτα δεν πάς να κάνεις συμβολαιο αλλα που να τον ξέρεις τον άλλον. Σιγα μη κάτσω να ψαχτω για πενταροδεκάρες. Κάποιοι το κάνουν οκ. Γιατι δε πληρώνει αυτος το έναντι αμα το πάμε έτσι και μετά να τον πληρώσουμε εμεις ; εφοσον ειναι στο ονομα του πες δικαιούται να παιρνει τη προσφορα αν και αυτη η προσφορα προκυπτει απο τις δικές μας τις ώρες ή μηπως όχι ;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Δεν έχει σχέση αλλα μαζευονται... μια η τράπεζα , μία το ρευμα , μια να βρω εγω μάστορες. Πάμε και για άλλη αλλαγή σπιτιού. Καλα τα λέγαμε σε άλλο θρέντ πάρε ενα δάνειο και φτιάξε το δικο σου... με αυτους άκρη δε βγαινει. Ο ένας τρελος ο άλλος ενοχλητικος ο άλλος δραχμοφωνιάς. Τέσπα... θα ρωτησω απο περιεργεια ποσο ειναι η εκπτωση συνέπειας. Δηλαδη αν εγω πληρώνω ξερω γω τους έναντι.... 30 ευρω το 1ο μηνα ... 40 ευρω το 2ο μήνα... και 300 στον συνολικο.... ποσα θα βάλει αυτος στη τσέπη του απο την έκπτωση ; 

Εχεις δίκιο αλλά τι να γίνει. 

Όσο για την έκπτωση, μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά νομίζω ότι η ΔΕΗ έχει έκπτωση μόνο στους εκκαθαριστικους, η έκπτωση αφαιρείται στον επόμενο έναντι που θα σου έρθει. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Εχεις δίκιο αλλά τι να γίνει. 

Όσο για την έκπτωση, μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά νομίζω ότι η ΔΕΗ έχει έκπτωση μόνο στους εκκαθαριστικους, η έκπτωση αφαιρείται στον επόμενο έναντι που θα σου έρθει. 

Ναι αλλα για να τσιμπήσει αυτος την εκπτωσούλα στον εκκαθαριστικο θα πρέπει να φαινονται πληρωμένοι και οι έναντι... για αυτο ζαλίζει αυτος. Αλλιως σιγα μην ασχολούνταν. Θα παρω εγω αυριο ΔΕΗ να ρωτήσω. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ναι ποσα κερδισει κατα προσεγγιση αυτο ρωτάω... γιατι για να επιμενει αυτος κερδιζει σιγουρα.

κερδίζει απο το ποσό που του αναλογεί στον τελικό το 5% ούτε 3 ούτε 7.

δηλαδή αν απο τον λογαριασμό έχει 100 ευρώ ρεύμα ,γλυτώνει 5 ευρώ

λογικά επιμένει στα έναντι για να μην μαζεύεται ποσό...

ελπίζω να έχεις δει τους λογαριασμούς και όχι φωτοτυπίες , και να σου έχει δείξει πως τον βγάζει...

κανονικά στον έναντι εγώ θα το έκανα ένα απλό δια τον αριθμό των εσωτερικών ρολογιών και στον εκκαθαριστικό θα έβγαζα με τις κιλοβατώρες το κάθε ποσό που αναλογεί και απλά θα αφαιρούσα το έναντι

4 λεπτά πριν, kage είπε

λέμε για περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

κερδίζει απο το ποσό που του αναλογεί στον τελικό το 5% ούτε 3 ούτε 7.

δηλαδή αν απο τον λογαριασμό έχει 100 ευρώ ρεύμα ,γλυτώνει 5 ευρώ

λογικά επιμένει στα έναντι για να μην μαζεύεται ποσό...

ελπίζω να έχεις δει τους λογαριασμούς και όχι φωτοτυπίες , και να σου έχει δείξει πως τον βγάζει...

κανονικά στον έναντι εγώ θα το έκανα ένα απλό δια τον αριθμό των εσωτερικών ρολογιών και στον εκκαθαριστικό θα έβγαζα με τις κιλοβατώρες το κάθε ποσό που αναλογεί και απλά θα αφαιρούσα το έναντι

λέμε για περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα

Καλυτερα να επιμένει λογω εκπτωσης παρα μην μαζευτει ποσό. Γιατι εγω προσωπικα δεν εχω δωσει κανενα τέτοιο δικαίωμα. 3-4 ημέρες πριν βγει ο μήνας τσιμπάει το μηνιάτικο του. Για τον επομενο... προπληρωμένο δηλαδη το ενοίκιο.  Επισης βρηκα τι προβλημα εχει το σπιτι του οταν αυτος δεν ήξερε.... για αυτο δεν πρέπει να πάρω κ εγω κάποιο μπο΄νους συνέπειας ; :D :D:D 

Οχι στέλνει τον λογαριασμο κανονικά της ΔΕΗ. Αλλιως δεν θα πληρωνόταν. Και πάλι ομως δεν καταλαβαινω πως κερδιζει αυτος... ισως δεν κάνω για υπαλληλος της ΔΕΗ ! ΓιΑΤΙ αυτος λέει σε εμάς να πληρώσουμε το λογαριασμο και οχι να του στείλουμε αυτουνου τα λεφτά. Εγω ποτέ δεν εχω πληρώσει λογαριασμο τα δινω στον διπλα να τα βάζει αυτος στη τράπεζα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Οχι στέλνει τον λογαριασμο κανονικά της ΔΕΗ. Αλλιως δεν θα πληρωνόταν. Και πάλι ομως δεν καταλαβαινω πως κερδιζει αυτος... ισως δεν κάνω για υπαλληλος της ΔΕΗ ! ΓιΑΤΙ αυτος λέει σε εμάς να πληρώσουμε το λογαριασμο και οχι να του στείλουμε αυτουνου τα λεφτά. Εγω ποτέ δεν εχω πληρώσει λογαριασμο τα δινω στον διπλα να τα βάζει αυτος στη τράπεζα. 

απο το σύνολο δηλαδή πως βγάζετε άκρη τι πληρώνετε ???

Η έκπτωση ΔΕΝ τσεπώνεται πάντως ...

• Like 1
Δημοσ.

απο το σύνολο δηλαδή πως βγάζετε άκρη τι πληρώνετε ???

Η έκπτωση ΔΕΝ τσεπώνεται πάντως ...

Τοτε δεν κερδιζει τιποτα... γιατι θεωρητικα εμεις τρωμε τις ώρες αρα σε εμάς ερχεται η έκπτωση στο ρεύμα , δεν μπορω να καταλαβω. 

Εγραψα και πριν.... ερχεται το ρευμα 3 μηνων με 3500Kwh ας πούμε....

μετά ψάχνουμε τους μετρητές.... εγώ έκαψα 300 ωρες αρα βάση το τιμολογιο ο υπολογισμος γινεται με τον αλγοριθμο και πολλαπλσιάζεται η κάθε ωρα επι ενα 0,2 νομιζω... αρα βγαινει οτι εγω πρέπει να πληρώσω απο τα 500 ευρω τα 300 γιατι εκαψα πχ 300 ωρες ενω ο άλλος 200 αρα θα πληρώσει τα υπολοιπα 200.

Μέσα σε αυτον το λογαριασμο υπάρχουν κ τα έναντι που δεν πληρώθηκαν. Αν ομως ειχαν πληρωθει ερχονται κάτι γελοια ποσά πχ 40 ευρώ.... ενω ο συνολικος ειναι 500 και 600.... οποτε λογικο να μην δινει σημασια κανείς. Θα κάτσω τωρα εγω να υπολογισω ποσο μεριδιο εχω σε αυτά ; ta 30 euros;;;;; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟς ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι αμα πληρωθούν στην ώρα τους θα έχει στο 500αρι ευρω το συνολικο μια εκπτωση 5% οπως ειπατε... ωραια αυτη που πάει ;  δεν εχω καταλαβει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Η ιστορια με τα ντουλάπια ειναι για να καταλαβουμε λιγο πως σκέφτονται κάποιοι. Το να δώσουμε ενα σπιτι σωστο και χωρις προβληματα ή να ενδιαφερθουμε έστω να τα ψαξουμε πριν βάλουμε κάποιον μέσα δεν το σκεφτομαστε.... η λεπτομέρεια ομως στους λογαριασμους βλέπω ειναι εκεί. 

Θα σου εξηγησω. Το προηγουμενο 3μηνο ηρθε ενας λογαριασμος.... ο οποιος ειχε μέσα ΚΑΙ το διάστημα που ειχε βγει ο προηγουμενος που ηταν έναντι.... επομενως σκέφτηκα κ εγω για να μη ζαλιζομαι συνεχεια με αυτα να τα πληρώνω μια και καλή... για να υπολογιζονται οι ωρες συνολικα επειδη καθε διαμερισμα έχει μετρητη. Να συνενοουμαστε 3 που ειμαστε να τα πληρωνουμε. Αναλογα ο καθενας τις ωρες του. Τοσο παράλογο ειναι ; 

Eιναι στο ονομα του ο λογαριασμος. 

Με ενδιάμεσους μετρητες;

Αν ναι, έμπλεξες, το καλοκαίρι φύγε

Καλα δεν τα ειδες ολα αυτα, ο μετρητης ρεύματος ειναι πλεον πολύ καθοριστικός, και σχετίζεται με χιλια πράγματα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Με ενδιάμεσους μετρητες;

Αν ναι, έμπλεξες, το καλοκαίρι φύγε

Καλα δεν τα ειδες ολα αυτα, ο μετρητης ρεύματος ειναι πλεον πολύ καθοριστικός, και σχετίζεται με χιλια πράγματα

Ο επίδικος μετρητής ! χαχαχα 

Φίλε επειδη το χω δει πολλες φορές το έργο πλεον πάω μονο σε επιπλωμένα αν τυχον τα σπάσουμε με τον ιδιοκτητη να ειμαι έτοιμος για φευγιό. 

IMG_20210311_120706.jpg

ώρες ?????????????????????

μήπως εννοείς κιλοβατ ?

Ναι 300 κιλοβατωρες. Δες το μετρητη κατω πως ειναι. 

Δημοσ.

Απο το προηγούμενο παράδειγμα βλέπεις το ποσό της χρέωσης ενέργειας της ΔΕΗ και τις ρυθμιζόμενες και πληρώνεις ανάλογα (συν ΦΠΑ)

ποσό επί 300 διά 3500

το πάγιο δια 3

τα δημοτικά τέλη , ότι σου αναλογεί σε τετραγωνικά

αν πληρώνεις μόνο 300 επί τη χρέωση κιλοβατώρας της ΔΕΗ μια χαρά είσαι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...