Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Το ρολοι του στούντιο που μένω εγώ ναί. Το διπλανο στούντιο έχει άλλη .... καθε διαμερισματάκι εχει ξεχωριστο μετρητή. και αντι να πληρωνουμε τους εναντι εχουμε κανονισει να βγάζουμε ανα 3-4 μηνες ποτε ερχεται το ποσο που θα πληρώσει ο καθενας στον εκκαθαριστικο... νταξ τωρα δεν μπορω να με ζαλιζουν συνεχεια με αυτά. Τωρα 30 ευρώ ή 40... να πληρωνει ο καθενας φραγκοδιφραγκα.... τι ειμαστε δραχμοφωνιάδες ; Αυτα που γραφεις είναι μπερδεμενα.Εχεις δικό σου ρολόι της δεη;Ή μετρητη αγορασμένο απο τον ΚΑΥΚΑ? 1
tollisth Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Μάλιστα. Αρα αυτος ειναι ο λόγος ! Η έκπτωση ! Και ποση ειναι αυτη η εκπτωση επι του συνολικου ποσου ; Kανονικα δηλωμενο. Εννοειται ολα αυτά. Ανάλογα το ποσό η έκπτωση είναι 5% το σωστό είναι να το πληρώνεις κάθε φορά που έρχεται και αυτός να διορθώνει ότι πρόβλημα παρουσιάζεται και όλοι καλά
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αυτα που γραφεις είναι μπερδεμενα.Εχεις δικό σου ρολόι της δεη;Ή μετρητη αγορασμένο απο τον ΚΑΥΚΑ? Υπάρχει ρολοί στο κτηριο και μεσα υπάρχουν μετρητές. Το εχω γραψει ηδη 2-3 φορές. Που μπερδεύεστε ; εγω τη πηρα την απαντηση μου ! προφανως πέσαμε σε τυπο που ψάχνει οτι έκπτωση υπάρχει. Δράχμο - killer.
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Εχω αποδειξεις που πληρώνεται μέχρι και 3-4 μέρες πριν μπει ο νέος μήνας. Σιγα μην κάνει διαδικασια έξωσης έχω φωτογραφιες με το θέμα. Αμα θέλει φτηνοτερα ο φιλαράκος ας το έφτιαχνε μονος του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ θα έχω αποδειξεις για τις επισκευές οι οποιες δεν ξεπερνουν τα 200-300 ευρώ. ναι αλλά μπορεί να σου πει έχω μάστορα με 100 ευρώ . φυσικά αν δε σου αρέσει η δουλειά που θα κάνει με τα 100 ευρώ αλλάζεις σπίτι αν θες Τώρα αν το φτιάξεις εσύ , και αφαιρέσεις ,είναι σημαντικό να καταλάβεις , τα 200 ή 300 ευρώ , έχοντας ακόμα και αποδείξεις , δεν έχει κανένα νόημα νομικά. Θα φανει οτι είναι λιγότερο το ενοίκιο γιαυτό και νόμιμα έξωση Και φυσικά το λογαριασμό να τον πάρεις στο όνομά σου . (τώρα είδα οτι δεν είναι) edit τώρα ξαναείδα οτι δεν παίζει καν Πληρώνετε όλοι σας παραπάνω απο ότι να είχατε ξεχωριστό μετρητή, να το ξέρετε ... 13 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Δηλαδή σε ιδιώτη αν δεν πληρώνεις τους έναντι είναι οκ ο πάροχος; Δεν είσαι κακοπληρωτής; ναι είσαι , στη ΔΕΗ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλά μάλλον χάνεις συνέπεια , αλλά τώρα που το σκέφτομαι , όχι , ίσως μόνο συνέπεια στο πάγιο γιατί στον εκκαθαριστικό νομίζω οτι πληρώνεις όλες τις κιλοβατώρες που έκαψες και αφαιρείται το έναντι . Αν τις πληρώσεις στην ώρα τους ,παίρνεις την έκπτωση . Έχει περάσει καιρός που έφυγα απο ΔΕΗ και δεν τα θυμάμαι Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από korakios
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε Υπάρχει ρολοί στο κτηριο και μεσα υπάρχουν μετρητές. Το εχω γραψει ηδη 2-3 φορές. Που μπερδεύεστε ; εγω τη πηρα την απαντηση μου ! προφανως πέσαμε σε τυπο που ψάχνει οτι έκπτωση υπάρχει. Δράχμο - killer. Οπότε δεν έχεις ρολόι της ΔΕΗ.Αν δεν πληρωσει ένας μένει υπόλοιπο.Οπότε καλά είπα εγω θα τα ζηταγα τα λεφτά κάθε μηνα. 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Υπάρχει ρολοί στο κτηριο και μεσα υπάρχουν μετρητές. Το εχω γραψει ηδη 2-3 φορές. Που μπερδεύεστε ; εγω τη πηρα την απαντηση μου ! προφανως πέσαμε σε τυπο που ψάχνει οτι έκπτωση υπάρχει. Δράχμο - killer. Και τι σε πειράζει,Δεν είσαι δραχμοφονιάς οπως λες. 2 λεπτά πριν, korakios είπε ναι αλλά μπορεί να σου πει έχω μάστορα με 100 ευρώ . φυσικά αν δε σου αρέσει η δουλειά που θα κάνει με τα 100 ευρώ αλλάζεις σπίτι αν θες Τώρα αν το φτιάξεις εσύ , και αφαιρέσεις ,είναι σημαντικό να καταλάβεις , τα 200 ή 300 ευρώ , έχοντας ακόμα και αποδείξεις , δεν έχει κανένα νόημα νομικά. Θα φανει οτι είναι λιγότερο το ενοίκιο γιαυτό και νόμιμα έξωση Και φυσικά το λογαριασμό να τον πάρεις στο όνομά σου . (τώρα είδα οτι δεν είναι) Πληρώνετε όλοι σας παραπάνω απο ότι να είχατε ξεχωριστό μετρητή, να το ξέρετε ... ναι είσαι , στη ΔΕΗ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλά μάλλον χάνεις συνέπεια , αλλά τώρα που το σκέφτομαι , όχι , ίσως μόνο συνέπεια στο πάγιο γιατί στον εκκαθαριστικό νομίζω οτι πληρώνεις όλες τις κιλοβατώρες που έκαψες και αφαιρείται το έναντι . Αν τις πληρώσεις στην ώρα τους ,παίρνεις την έκπτωση . Έχει περάσει καιρός που έφυγα απο ΔΕΗ και δεν τα θυμάμαι Αν μένει εκεί και ο ιδιοκτήτης πληρώνουν και τα δικά του.Γιατί που ξέρουν τι αντιστοιχεί στον καθένα;
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οπότε δεν έχεις ρολόι της ΔΕΗ.Αν δεν πληρωσει ένας μένει υπόλοιπο.Οπότε καλά είπα εγω θα τα ζηταγα τα λεφτά κάθε μηνα. όλοι πληρώνουν ρε συ για να ξεχρεωθει ο λογαριασμος.... πχ έρχεται ο λογαριασμος ο συνολικος 500 ευρω ας πουμε... το 1ο σπιτι εχει 100 ωρες αρα θα πληρωσει τα 100 ευρω (λεμε τωρα) το 2ο σπιτι εχει 400 ωρες αρα θα πληρωσει τα υπολοιπα και ο λογαριασμος ξεχρεωνεται μαζι με τον έναντι.... που δεν πληρώθηκε κ καλά τις προηγουμενες φορές. Αλλα ειπαμε.... η ουσια βρισκεται στην έκπτωση συνέπειας. Πέσαμε σε ψείρα με αυτά. Ντάξει δεν με πειράζει.... ας τον πάρει αυτος... σιγα μη γινω κ πλουσιος αλλα ρε φιλε ΠΕΣ ΤΟ... μην το πας γυρω γυρω. Οτι δηθεν θα μου κοψει η ΔΕΗ το ρευμα και παραμύθια. 4 λεπτά πριν, korakios είπε Πληρώνετε όλοι σας παραπάνω απο ότι να είχατε ξεχωριστό μετρητή, να το ξέρετε ... Δες σε παρακαλω το ακριβως προηγουμενο ποστ μου. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από Magic_Nature
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Το ρεύμα δεν έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο. Ο έναντι είναι η κατ εκτίμηση κατανάλωση του διμήνου το οποίο πληρώνεις και όταν έρθει ο εκκαθαριστικός γίνεται η αφαίρεση οπότε δεν βγαίνεις ούτε κερδισμενος ούτε χαμένος σε κάτι, δεν έχει λογική να μείνει απλήρωτο το δίμηνο απλά θα στο περάσουν ως οφειλη στο 4μηνο, επίσης αν το ρεύμα είναι στο δικό σου όνομα και φύγεις και δεν έχεις πληρώσεις τις οφειλές τότε θα στα φορτώσει η ΔΕΗ στο επόμενο σπίτι που θα πας και θα το φέρεις στο όνομα σου. Για το θέμα με την κουζίνα δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν από το να φροντίσει να σου επιδιόρθωσει το πρόβλημα ή να το διορθώσεις εσύ και κατόπιν εγγραφής συμφωνίας σας να το αφαιρέσεις από το ενοικιο. Αν επιμένει να μην στο φτιάχνει μπορείς να αποχωρίσεις απο το σπίτι, κι αν σε κυνηγήσει με δικαστήριο τους λες ότι το μισθιο δεν ήταν όπως σου περιέγραψε στην αρχή και από κρύφτηκε η φθορά οπότε δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που δεν στο ανέφερε και ούτε καταβάλλει προσπάθειες να στο διόρθωσει οπότε δεν τηρούνται οι όροι του συμβολαίου. Η μη πληρωμή του ρεύματος πάντως δεν είναι λύση.
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Δες σε παρακαλω το ακριβως προηγουμενο ποστ μου. δεν έχεις καταλάβει όμως τι παίζει με κλίμακα κιλοβατώρας και κλίμακα ΥΚΩ γιαυτό και δεν καταλαβαίνεις οτι με δικό σου μετρητή θα πλήρωνες λιγότερα 1
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Το ρεύμα δεν έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο. Ο έναντι είναι η κατ εκτίμηση κατανάλωση του διμήνου το οποίο πληρώνεις και όταν έρθει ο εκκαθαριστικός γίνεται η αφαίρεση οπότε δεν βγαίνεις ούτε κερδισμενος ούτε χαμένος σε κάτι, δεν έχει λογική να μείνει απλήρωτο το δίμηνο απλά θα στο περάσουν ως οφειλη στο 4μηνο, επίσης αν το ρεύμα είναι στο δικό σου όνομα και φύγεις και δεν έχεις πληρώσεις τις οφειλές τότε θα στα φορτώσει η ΔΕΗ στο επόμενο σπίτι που θα πας και θα το φέρεις στο όνομα σου. Για το θέμα με την κουζίνα δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν από το να φροντίσει να σου επιδιόρθωσει το πρόβλημα ή να το διορθώσεις εσύ και κατόπιν εγγραφής συμφωνίας σας να το αφαιρέσεις από το ενοικιο. Αν επιμένει να μην στο φτιάχνει μπορείς να αποχωρίσεις απο το σπίτι, κι αν σε κυνηγήσει με δικαστήριο τους λες ότι το μισθιο δεν ήταν όπως σου περιέγραψε στην αρχή και από κρύφτηκε η φθορά οπότε δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που δεν στο ανέφερε και ούτε καταβάλλει προσπάθειες να στο διόρθωσει οπότε δεν τηρούνται οι όροι του συμβολαίου. Η μη πληρωμή του ρεύματος πάντως δεν είναι λύση. Δεν υπάρχει προβλημα στην επισκευη ειπαμε... θα την αναλάβει αλλα πρέπει να ασχοληθω εγω.... να βρω εγω τους μαστορες και να τον ενημερωσω.... και γιατι να κανω εγω αυτη τη δουλεια ας πουμε ; για να ψάχνει αυτος τις εκπτώσεις στις συνέπειες του ρεύματος ; 1 λεπτό πριν, korakios είπε δεν έχεις καταλάβει όμως τι παίζει με κλίμακα κιλοβατώρας και κλίμακα ΥΚΩ γιαυτό και δεν καταλαβαίνεις οτι με δικό σου μετρητή θα πλήρωνες λιγότερα Το διαμέρισμα έχει μέσα μετρητη δικο του (υπομετρητη) έξω ειναι ο γενικος μετρητης... τωρα κοιτα αυτα δεν έχουν νοημα το σπιτι έτσι το βρηκα αμα με ενοχλει αυτο πρέπει να φυγω. Ουτε εχω σκοπο να γινω επιστημονας της ΔΕΗ.... Η αληθεια ειναι οτι ερχεται λιγο τσιμπημενο το ρευμα αλλα καιω και αρκετες ώρες πχ λογω μεγαλης κουζινας... δηλαδη τις καταναλωνω αυτες τις ώρες. Εκτος κ αν εχει στηθει καμια θεωρια συνομωσιας-κομπινα και κερδιζει αυτος... χαχα χαλάλι του ! Παιδιά ειναι σίγουρα (ασχετως της συζητησης μας) η έκπτωση για αυτο ζητάει επιμονα τον έναντι. Γιατι ο συγκεκριμενος οταν υπογράψαμε το συμβολαιο δεν ήθελε να μπει σε τραπεζικο λογαριασμο κ τα λεφτά τα παιρνει χέρι με χέρι.... γιατι ειχαμε διαφορετικές τράπεζες και θα του έκοβε 2-3 ευρω προμηθεια ΛΟΛ... ΔΡΑΧΜΟΟΟΥ ΚΊΛΛΕΕΕΕΕΡ σοβαρα κάποιοι ειναι απιστευτοι τύποι !!! Και να πεις οτι θα γινουν και πλουσιοι με ολα αυτα τα σκαρφισματα δεν γινονται !!! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από Magic_Nature 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δεν υπάρχει προβλημα στην επισκευη ειπαμε... θα την αναλάβει αλλα πρέπει να ασχοληθω εγω.... να βρω εγω τους μαστορες και να τον ενημερωσω.... και γιατι να κανω εγω αυτη τη δουλεια ας πουμε ; για να ψάχνει αυτος τις εκπτώσεις στις συνέπειες του ρεύματος ; Το διαμέρισμα έχει μέσα μετρητη δικο του (υπομετρητη) έξω ειναι ο γενικος μετρητης... τωρα κοιτα αυτα δεν έχουν νοημα το σπιτι έτσι το βρηκα αμα με ενοχλει αυτο πρέπει να φυγω. Ουτε εχω σκοπο να γινω επιστημονας της ΔΕΗ.... Η αληθεια ειναι οτι ερχεται λιγο τσιμπημενο το ρευμα αλλα καιω και αρκετες ώρες πχ λογω μεγαλης κουζινας... δηλαδη τις καταναλωνω αυτες τις ώρες. Εκτος κ αν εχει στηθει καμια θεωρια συνομωσιας-κομπινα και κερδιζει αυτος... χαχα χαλάλι του ! Ε τι να σου πω, πες του ότι πρέπει να ψάξει αυτος, σε ορισμένες περιπτώσεις συμβαίνει και σου λέει ο ιδιοκτήτης να βρει ο ενοικιαστής μάστορα για διάφορους λόγους, το έχουμε κάνει και εμείς όχι για τέτοια περίπτωση βέβαια. Πάντως το ρεύμα δεν έχει σχέση με το θέμα.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε με τον ιδιοκτητη τα πάμε σχετικά καλά. 8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε ΔΡΑΧΜΟΟΟΥ ΚΊΛΛΕΕΕΕΕΡ Ευτυχώς που τα πάτε και σχετικά καλά γιατί φαντάζομαι το κακά.
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Ε τι να σου πω, πες του ότι πρέπει να ψάξει αυτος, σε ορισμένες περιπτώσεις συμβαίνει και σου λέει ο ιδιοκτήτης να βρει ο ενοικιαστής μάστορα για διάφορους λόγους, το έχουμε κάνει και εμείς όχι για τέτοια περίπτωση βέβαια. Πάντως το ρεύμα δεν έχει σχέση με το θέμα. Δεν έχει σχέση αλλα μαζευονται... μια η τράπεζα , μία το ρευμα , μια να βρω εγω μάστορες. Πάμε και για άλλη αλλαγή σπιτιού. Καλα τα λέγαμε σε άλλο θρέντ πάρε ενα δάνειο και φτιάξε το δικο σου... με αυτους άκρη δε βγαινει. Ο ένας τρελος ο άλλος ενοχλητικος ο άλλος δραχμοφωνιάς. Τέσπα... θα ρωτησω απο περιεργεια ποσο ειναι η εκπτωση συνέπειας. Δηλαδη αν εγω πληρώνω ξερω γω τους έναντι.... 30 ευρω το 1ο μηνα ... 40 ευρω το 2ο μήνα... και 300 στον συνολικο.... ποσα θα βάλει αυτος στη τσέπη του απο την έκπτωση ;
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Το διαμέρισμα έχει μέσα μετρητη δικο του (υπομετρητη) έξω ειναι ο γενικος μετρητης... δεν παίζει ρόλο (που έχετε δικό σας μετρητή) στις κλίμακες , το σύνολο φουσκώνει αναγκαστικά και επομένως και το ποσό που πάει αναλογικά Αν έχεις υποψίες για το ρολόι , κλείσε μια μέρα γενικό για καμιά ώρα και βγάλε το ρολόι φωτό πριν και μετά ... Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Ευτυχώς που τα πάτε και σχετικά καλά γιατί φαντάζομαι το κακά. αξίζουν ο ένας στον άλλον ! 2
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Ευτυχώς που τα πάτε και σχετικά καλά γιατί φαντάζομαι το κακά. Φίλε. Δάνειο και κτιζεις σπίτι δικο σου... έστω ένα μικρό. Η μονη λύση. Να μην εχεις κανενα πανω απο το κεφάλι σου. Ας οψεται που έχω ερθει για δουλεια εδω.
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε ποσα θα βάλει αυτος στη τσέπη του απο την έκπτωση ; δεν μπορεί να βάλει τίποτα στην τσέπη του αφού η έκπτωση αφαιρείται στο συνολικό λογαριασμό και μετά πάει αναλογικά με τις κιλοβατώρες απο τα ρολόγια που κάψατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις