pasti_regga Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Εμπνευσμένος από το θέμα ενός άλλου μέλους θέλω να κάνω μια ερώτηση για τη ΔΕΗ αν γνωρίζει κάποιος. Μου ήρθε ο έναντι λογαριασμός για 2 μήνες ενός διαμερίσματος άδειου, μόνο λάμπες και αυτές 2 φορές τη βδομάδα στις 722 kWh που είναι τραγικό, αλλά κατανοώ ότι το νούμερο βγαίνει βάσει τα περσινά. Ο λογαριασμός πληρώθηκε. Η ερώτηση είναι να περιμένω τον εκκαθαριστικό και θα φτιάξει το πράγμα; Αν η τελική κατανάλωση για το 4μηνο είναι κάτω από τις kWh αυτές θα μου πιστωσουν όλη τη διαφορά; Να μπω στον κόπο να ενημερώσω με τις ώρες του ρολογιού ηλεκτρονικά τη ΔΕΗ; Αν έχετε κάποια άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτες όλες. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Πολύ απλά να δεις τον μετρητή σου ποσό λέει και ποσό είναι η τελευταία μέτρηση από τον λογαριασμό τις ΔΕΗ
fredd0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 δες στο λογαριασμο σου ποτε λεει επομενη καταμετρηση. Εκεινη τη μερα βεβαιωσου οτι θα πρεις τηλεφωνο το δεδδηε και θα δωσεις εσυ ο ιδιος τη μετρηση (γιατι θεωρητικα να θα περασουν, αλλα τελευταια ολο και δε παιρνανε λενε διαφοροι). Αν εκεινη τη μερα ο ΔΕΔΔΗΕ εχει καταμετρηση, ναι ο εκκαθαριστικος θα ειναι πιστωτικος (αφου λες δεν εχεις καταναλωση). Οι εναντι βγαινουν βαση της περσινης καταναλωσης. Α και αν σκοπευεις να εχεις το σπιτι μακροπροθεσμα με μηδενικες καταναλωσεις, δες τον εκκαθαριστικο που θα ερθει, επανω θα γραφει μια ημερομηνια που μπορεις να καταχωρησεις και ηλεκτρονικα ενδειξη μετρητη εδω -> https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ οποτε θα παρεις ξανα εκκαθαριστικο, με την πραγματικη καταναλωση σου, αντι για εναντι.
sphinxgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, pasti_regga είπε Καλησπέρα σε όλους. Εμπνευσμένος από το θέμα ενός άλλου μέλους θέλω να κάνω μια ερώτηση για τη ΔΕΗ αν γνωρίζει κάποιος. Μου ήρθε ο έναντι λογαριασμός για 2 μήνες ενός διαμερίσματος άδειου, μόνο λάμπες και αυτές 2 φορές τη βδομάδα στις 722 kWh που είναι τραγικό, αλλά κατανοώ ότι το νούμερο βγαίνει βάσει τα περσινά. Ο λογαριασμός πληρώθηκε. Η ερώτηση είναι να περιμένω τον εκκαθαριστικό και θα φτιάξει το πράγμα; Αν η τελική κατανάλωση για το 4μηνο είναι κάτω από τις kWh αυτές θα μου πιστωσουν όλη τη διαφορά; Να μπω στον κόπο να ενημερώσω με τις ώρες του ρολογιού ηλεκτρονικά τη ΔΕΗ; Αν έχετε κάποια άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτες όλες. Ευχαριστώ Ναι θα γίνει εκκαθάριση στον επόμενο λογαριασμό. Αν είσαι πρώτη φορά στο σπίτι, έπρεπε να πάρεις το λογαριασμό στο όνομα σου, να μην έχεις τέτοια θέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα