Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κάτοχος  imac 2015 late i5 1,6 ο ποιο φθηνος της σειρας με την τελευταια αναβαθμιση bic sur  αρχισε να αργει αρκετα χωρις κολληματα πηγα σε εξοσιοδωτημενο να μου βαλουν ssd και μου ειπαν οτι εχει προβλημα ενα τσιπακι την μητρικη  με κοστος 370+φπα ο υπολογιστηs δουλευει με 2 τροπους με το ανεμιστηρακι αρκετα δυνατα και σερνεται αν τον κλεισεις και κρατησεις το κουμπι 10 δευτερολεπτα πατημενο με την μπριζα εκτος και μετα τα ανοιξεις παει σφαιρα με ssd το ανεμιστηρακι δουλευει τοσο δυνατα που σου περνει το κεφαλι 

Τι να κάνω αξίζει να τον φτιάξω ? η να κοιτάξω κανένα με σπασμένη οθόνη και να βάλω την δικιά μου (δεν ξέρω αν μπαίνει και σε τι χρονολογίες )

Επεξ/σία από xantiasupermoto
Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε, δεν είναι κατανοητό αν έβαλες ή όχι ssd και αν ναι ποιος στον τοποθέτησε; Ποιο τσιπάκι σου είπαν πως έχει πρόβλημα;

Γενικά στα iMac αν αφαιρέσεις τον αρχικό σκληρό (HDD) για να βάλεις ssd και δεν κάνεις "πατέντα" (στο εξουσιοδοτημένο σέρβις θα έπρεπε να ξέρουν τι να κάνουν) παίζει αυτό το πρόβλημα με τους ανεμιστήρες. Μπορείς να δοκιμάσεις apps όπως Macs Fan Control ή HDD Fan Control ή και άλλα για να κοντρολάρεις τον ανεμιστήρα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xantiasupermoto είπε

αυτά τα παρουσίασε με τον ssd στο μαγαζι μου ειπαν οτι ειναι απλο και θα τον παρω μετα απο καποιες ωρες τελικα μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα και δεν φορτωνει το λογισμικο τελικα τον πηρα μετα απο μια εβδομαδα με το προβλημα που προαναφερα 

Γενικά κατέχω τα βασικά και δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να το κάνω μόνος μου ευχαριστώ για την απάντηση 

Macs Fan Control κατεβασα το προγγραμα και δεν διαβαζει του ανεμιστηρες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...