Ghostigorrr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω καθότι είμαι και τέρμα άσχετος με το πρόβλημα μου . Το τελευταίο 3 μηνο έχω συνδεθεί σε 100mbps γραμμή και έχω συχνές διακοπές με τον ίντερνετ. Στο ζουμί , στον υπολογιστή συνδέομαι με Ethernet αλλά χρησιμοποιώ powerline λόγο της μεγάλης απόστασης από το ρούτερ . Αυτές τις μέρες έχω συχνές διακοπές και το έψαξα λίγο το θέμα . Μίλησα με την εταιρεία , μου διόρθωσαν κάτι θέματακια μα πάλι δεν είδα πρόοδο. Μετά από κάτι ενημερώσεις των windows μου έδειξε ότι συνδέομαι στο 2,4ghz γραμμή , ενώ το ρούτερ έχει και 5ghz . Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να συνδεθώ στην 5ghz , αν φταίνε τα powerline , η αν το 5ghz είναι μόνο για ασύρματο και χρειαστεί να αγοράσω κεραία , ή αν υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά στις ρυθμίσεις . Ευχαριστώ προκαταβολικά .
Ghostigorrr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Ωραία τα powerline έχουν ιδιαιτερότητες στο να αγοράζω ένα καινούριο και πιο σύγχρονο μοντέλο και αν ναι τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά . Για παράδειγμα εγώ έχω αυτά https://www.skroutz.gr/s/15935680/TP-LINK-TL-PA4010PKIT-v4.html?from=best_sellers_tag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα