Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω καθότι είμαι και τέρμα άσχετος με το πρόβλημα μου . Το τελευταίο 3 μηνο  έχω συνδεθεί σε 100mbps γραμμή και έχω συχνές διακοπές με τον ίντερνετ. Στο ζουμί , στον υπολογιστή συνδέομαι με Ethernet αλλά χρησιμοποιώ powerline λόγο της μεγάλης απόστασης από το ρούτερ . Αυτές τις μέρες έχω συχνές διακοπές και το έψαξα λίγο το θέμα . Μίλησα με την εταιρεία , μου διόρθωσαν κάτι θέματακια μα πάλι δεν είδα πρόοδο. Μετά από κάτι ενημερώσεις των windows μου έδειξε ότι συνδέομαι στο 2,4ghz γραμμή , ενώ το ρούτερ έχει και 5ghz . Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να συνδεθώ στην 5ghz , αν φταίνε τα powerline , η αν το 5ghz είναι μόνο για ασύρματο και χρειαστεί να αγοράσω κεραία , ή αν υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά στις ρυθμίσεις . Ευχαριστώ προκαταβολικά .

Δημοσ.

Ωραία τα powerline έχουν ιδιαιτερότητες στο να αγοράζω ένα καινούριο και πιο σύγχρονο μοντέλο και αν ναι τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά . Για παράδειγμα εγώ έχω αυτά 

https://www.skroutz.gr/s/15935680/TP-LINK-TL-PA4010PKIT-v4.html?from=best_sellers_tag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...